2777
2789

پارتنرمو میگم 

اصلا غیر قابل پیش‌بینی ترین ادم دنیاست یعنی میای باهاش بحث می‌کنی اون هیچ بحثی نمیکنه باهاش بعد  تو میگی خوب اوکی دیگه این رابطه تموم شد 

فردا شبش زنگ‌ میزنه مثل همیشه صحیت‌میکنه😐🧿🤣

یعنی چی خداوکیلی....

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی چی بحث میکنی چیزی نمیگه، فک میکنی رابطه تموم شد؟ چه ربطی داره؟ اگه میگفتی داد و هوار میکنه می فه ...

ببین مثلاً میام صحبت میکنم و حرف میزنم و‌میکم‌که مثلاً توجه‌کن بلد باش من و اینجور چیزا اونم‌فقط میگه چشم بریم بخوابیم

من کلا چندباری هست که اینجوری شده فکر کردم چون‌حوصله بحث نداره و‌ بنظرش باید کات کنیم اینقدر سریع تموم می‌کنه صحبت و بخاطر همین 

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

ببین مثلاً میام صحبت میکنم و حرف میزنم و‌میکم‌که مثلاً توجه‌کن بلد باش من و اینجور چیزا اونم‌فقط میگ ...

نه بابا. پسرا همینن . ربطی به کات کردن نداره. زیاد عاشقت نیس و حسش معمولیه چون اگه حسش عمیق بود لازم نبود بهش بگی بهت توجه کنه و خودش توجه میکرد‌ ولی این چیزی که گفتی ربطی به کات نداره. و مدل خیلی از پسرا اینجوریه