2777
2789
عنوان

دیگه کاااملااا از خدا ناامید شدم

282 بازدید | 27 پست

زندگی سختی داشتم همش غمگین بودم نمیتونم الان توضیح بدم چی به سرم اومده و... طولانی میشه ولی امیدوار بودم خیییلی امیدوار باایمان هم بودم هر چی نماز و ذکر و دعا و سوره وانواع چله ها بگین تو این چننند سال گرفتم و خوندم ولی هیچی هیچیک از حاجتام قبول نمیشن از پارسال هی میخواستم ناامید شم بعد دوباره امیدوار میشدم میگفتم شاید ایندفه ولی حیف هر چی همه گفتن همه رو امتحان کردم فقط واسه یه حاجت نه هاااا بگیم صلاح نبوده اخه مگه میشه اینهمه چیز بخوام از خدا هیچکدوم نشه دیگه کاااامل ناامید شدم خیلی خسته و آزردم به هیج اتفاق خوبی امید ندارم قسمت منم همینه رو پیشونیم اینطوری نوشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیگه هیچ امیدی بهش ندارم

دلم میخواد ی روز از این حرفم پشیمون بشم

ولی فک نکنم

چون ۵ سال دعا کردم نماز خوندم‌گریه کردم ولی برام کاری نکرد تازه بد ترم شد

شادی ام با دیگران است و غمم سهم خودم!💔

ببین شاید حرفم شعاری باشه هاا

شاید قبولش سخت باشه هاا

ولی وقتی خود خدا گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را...

اون وقت فک کردی خدا خودشو مدیون ما میکنه و زیر قولش میزنه؟؟

بالخره ی جوری یه جایی یه جواب خوب برات کنار گذاشته.

همچون انار خون دل از خویش میخوریم...

ناامیدی کار شیطونه خدا صداتو میشنوه مطمئن باش ، نماز حضرت خضر بخون ان شاءاالله که حاجت روا بشی ، برای منم دعا کن ، میگن هر موقع اسم جناب خضر رو بیاری حضرت میان و حضور دارن 

نا امیدی گناه نا بخشودنی از کجا میدونی خیرت بودع توش ؟صبر کن و تلاش و بعد دعا خدا کفایت میکنه

به جهنم کسی که دیگه هیچ آرزویی نداره به ته خط رسیده فک میکنی این چیزا براش مهمه

ناامیدی کار شیطونه خدا صداتو میشنوه مطمئن باش ، نماز حضرت خضر بخون ان شاءاالله که حاجت روا بشی ، برا ...

والا من حتی توان دعا ندارم دیگه شما برام دعا کنین حاجت روا شدم میام اینجا تاپیک میزمم واسه همه دعا میکنم 

هم مالی هم خانوادگی هم عاطفی و.... از کوچیک ترین اتفاقات بگیر تااا بزرگترین

انشاءالله ک‌مشکلاتت حل میشه

مگه‌میشه هرچی دعا کنی خدا نبینه و نشنوه من باور نمیکنم

من خودم چ روزای سختی رو پشت سرگذروندم هنوزم دارم میزارم الام دقیقا وسط ی ماجرای کثیفم ولی خب نمیشه‌گفت ک خدا مارو نمیبینه

گاهی به صلاحم ن نیست من روی یه موضوع خیلی اصرار کردم و درست شد الان مثل... پشیمونم کاش نمیشد الان هم ...

خب باشه یه موضوع به صلاحم نیس دومی به صلاحم نیس سومی به صلاحم نیس هیچی به صلاحم نیس؟! عجب خیلی وقتا حاجتی منطقی بوده و باعقل بازم اتفاق نیوفتاده