2777
2789
عنوان

خونه مادرم جایی ندارم

173 بازدید | 9 پست

من به خواهر و یه برادر دارم هرچی میرم خونه مادرم 

داداشم به یه بهانه ای سرم داد میزنه و میگف شوهرت مفت خوره همش میخواد شما اینجا تِلِپ باشید، یا داد میزنم میگه ( به مامانم که مامان سهم خوراک اینارو بده دیگه میان اینجا) بهم میگه زبون نفهم بی شعور چقدر میایی اینجا 

( خیر سرش فوق لیسانس داره و معلم زبانه منم ۱۰/۱۳ سالی ازش بزرگترم جلو دخترم که ده سالشه اینارو میگه) 

اینم بگم که شوهرم بد اخلاقه و خانوادم هم می‌دونند و شوهرمم چند ساله خونه مادرم نمیاد که البته مادرم اینا از شوهرم بدشون  میاد و از خداشونه که شوهرم نمیاد خونه مادرم )برادرم خیلی بهم بی احترامی می‌کنه منم هیچ کسی جُز مادرم ندارم حوصله ام سر می‌ره میرم خونه مامانم 

حتی گاهی غذای خودم و بچمم میبرم

یبار فقط بهش بگو امیدم و قط نکن دلم نشکن 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براچیته بری مگه من کییو دارم ؟ برو پارک برو تفریح برو سرکار پول دربیاربن با دخترت هر سهری هستین برین ...

عزیز دلم به خدا که مشکلم همین بی پولیه هر جا با بچه برم پول میخواد 

دعا کن واسم یه کار خوب گیر بیارم والله خودم خیلی دوست دارم برم سر کار 

ولی بیشتر کارا ۸ صبحه تا ۵ بعد از ظهر منم میترسم دخترم رها کنم ۱۰ سالشه

برادرت چندسالشه

۲۷ سالشه 

به خدا جوری داد میزنه جلو همسایه های مادرم (خونشون اپارتمانه) میگم آبرومو بردی مگه من چکار تو دارم  

پدرم خیلی ساله فوت شده فقط مادرم دارم مادرم بنده خدا دوست داره من پیشش باشم...