2777
2789

یه چیز دیگه بپز آبگوشت چیه آخه

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرچ کن راحته ک آبگوشت 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

توی زودپز پیاز خورد میکنی نگینی میریزی سرخ شه همزمان گوشتم میریزی توش تا باهم سرخ شه بعدم زردچوبه و نمک و فلفل میریزی تفت میدی..بعدم رب گوجه..و نخود که از قبل خیس شده..حالا اب میریزی و در زودپزو می‌بندی 

دنبه مهم ترین اصله تو ابگوشت 

گوشت  و دنبع و استخوان ترجیحا قلم بهمراه پیاز و نخود اگه داشتی لوبیا چیتی یا سفید بزار قشنگ 5 6ساعت بپزه 

بعد پیازع و بهمراه دنبع دنبه میکس کن .

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و یه کوچلو زیره  به همراه رب  اضافه کن .بزار 45,دقیقه ای جا بیوفته

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

نخودروخیس کن بعدباگوشتت نخودوکمی لوبیاسفیدبزارواب داغ بریز کمی هم ادویه بزن زردچوبه وفلفل سیاه زیرشوکم کن ازاول صبح بزارتاظهرجابیوقته دوساعت قبل اینکه سروکنی چندتاسیب زمینی کوچولوبندازتوش ویه گوجه رب گوجه اتوهم سرخ کن بریزتوش کمی مرزه وترهون هم هم بریزتوش بعدازاون چربی گوشت دربیارباگوشتکوب بکوب بریزتوقابلمه ابگوشت نمکشوهم تست کن بعضیاهم یه لیموعمانی میزارن 

گاهی انسانم آرزوست