2777
2789
عنوان

این لبوبو چیه مارو بدبخت کرده

1834 بازدید | 71 پست

چند روز پیش تولد دختر دوستم بود بعد اونجا لبوبو کادو گرفت الان دخترای من گیر دادن یک سره تو مغز من و شوهر لبوبو لبوبو کشتن مارو😮‍💨

نمیدونم چیکار کنم خودشون خیلی اسباب بازی های جذاب تری دارن و اینکه واقعا یک عروسک مزخرف که حتی میدونم بخرم فقط 10 دقیقه باهاش بازی میکنن و میره تو کمد تا آخر عمر واقعا ارزش 1 میلیون داره؟؟ بهشون گفتم حاضریم با پول لبوبو حتی گرون تر براتون اسباب بازی بخریم اسکیت بخریم ولی گیر دادن🤐

نمیدونم چیکار کنیم دوست ندارم ذوقشون رو کور کنم اما خب اونا عقلشون نمیرسه ما که میدونیم کلت برای 2 دقیقس ذوقش...

شما باشید میخرید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های منم یه روز گیر داده بودن لبوبو باید بخری. بعد یادشون رفت.  انگار به همون سرعت که میاد  سریع هم از ذهنشون می پره 

اگه گفتن بگو چند ماه دیگه اگه هنوز مد بود یکی می خرم

اینها به همون سرعتی که میان فراموش می شن

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

آره عزیزم بخر براشون ترند شده همه ی بچه ها دوس دارن داشته باشن بامزست که

بچه باید یاد بگیره که پول ارزش داره.  برای یه چیز بی ارزش حرومش نکنه

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

اولا که این اسباب بازی الهام گرفته از الهه ی قحطی و خشکسالی هستش اصلا خوشم نمیاد ازش

و اینکه من به بچه هام گفتم

اگه واقعا نیاز به یک وسیله یا اسباب بازی داشته باشین حتی اگه خیلی گرون باشه هم با جون و دل میخرم براتون

ولی اگه نیاز نداشته باشین هرگز

و چون سر حرفم میمونم کاملا براشون جا افتاده

البته نباید سریع نه بگی

باهاشون همدلی کن،و بعد احساسشونو جهت بده