2777
2789
عنوان

جدا بشم از این مرد بگیننننننننن خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگ خانواده حمایتت میکنن

حتما جدا شو 

مگ چقدرعمرمیکنیم ک همچین مردای بی بندوبار و کثیفی بهمون زندگی رو زهر کنن،غلط کرده مرتیکه،هیچوقت این مرد درست نمیشه مردی ک مابین زنش و زن ودختر غریبه طرف غریبه رو میگیره 

علنا تو براش هیچی نیستی!!!!تاکید میکنم هیچ مردی،هیچ مردی اگ زنشو دوس داشته باشه و تعهدداشته باشه زنشو بلاک نمیکنه

ببینم خواهرم کوسهمت از این زندگی؟؟

محبت،شخصیت،مسائل مالی؟؟؟؟کجای این زندگی هستی شما؟؟

باور کن طلاق شرف داره ب این زندگی

سیاست ندارم ناز کجا یادش بگیرم

امروز یه مرده تو سایت میگفت🤣 به خودتون برسین ولی سمتش نرین اویزون بشی گریزون میشن گریزون بشی اویزون میشن

پادکست کلید مرد حبسی هم هست هرچند من خوشم نمیاد شاید کمکت کرد 😉

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

نه گلم کرد نیستم رفیقتم بدبخته مث من

آخه اینا هنوز ازدواج نکردن و.... ،ولی خب ایشونم نظامیه و می‌ره مرز اما دقیق نمیگه شغلشونو بهش گفته محرمانس

به هر حال امیدوارم شما حل بشه مشکلتون و خوشبخت بشید

وابسته ی چیشی دقیقا؟؟ناراحت نشیا امااز جواب دادنات حس میکنمکلا ساده ای براهمین فقط میکوبه

اخه دیگه دختر نیستم 

خیلی میترسم از عاقبت جدایی

ادم بالاخره با هرکس در تعامل باشه یه وابستگی ایجاد میشه 

ب خصوص ک رابطه هم داشته باشی

اخه دیگه دختر نیستم خیلی میترسم از عاقبت جداییادم بالاخره با هرکس در تعامل باشه یه وابستگی ایجاد میش ...

اخه فداتشم دختر نیستی ک نباشی 

بخاطر یه پرده کوفتی خودتو بدبخت میکنی؟؟؟؟؟

بله ادم سالم باکسی ک درتعامل و خوشبختِ حالا ن از هرجهت 

میتونه وابسته شه

بشین درست فک کن با توصیفاتی ک ازش کردی 

بغیر از سالار مبارکش هیچ مزیتی نداره 

فردا پسون فردایی یه بچه اوردی اندام وقیافت همون نیست بخدا حتی اعصاب وحوصلتم همون نیس، نابود میکنه تو رو باکاراش 

تو ترگل ورگلی این داره ایجوری میکنه بعدشو فک کن

هیچکس هم نمیتونه کسبو درست کنه اینجاهم کسی بهت گفت درست میشه باور نکن

اخه فداتشم دختر نیستی ک نباشی بخاطر یه پرده کوفتی خودتو بدبخت میکنی؟؟؟؟؟بله ادم سالم باکسی ک درتعامل ...

اره 

جدا میشم خدا بخیر کنه

شما ازدواج کردین خودتون؟