2777
2789
عنوان

خانمایی که باشگاه میرین میشه بیاین

489 بازدید | 50 پست

من دو روزه دوباره باشگاه رو شروع کردم و زیاد عرق میکنم البته دست و صورتمم زیاد تو باشگاه میشورم اما الان حس میکنم صورتم تیره شده و جوش زده راهی ندارین برای جلوگیری از جوش و تیرگی صورت بعد از عرق کردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم زیاد عرق میکنم ولی خب ربطی ب تیرگی پوستو جوش نداره که شاید مشکل ازجای دیگست 😐😂

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

بعد از ورزش پوستتو با یه شوینده خوب که متناسب با

پوستته بشور بعدشم با پارچه یا حوله نرم خشک کن

حالت ضربه ای خشک کن نه اینکه رو پوستت بمالی

نزار پوستت خشک بمونه مرطوب کننده بزن

من قبل و بعد تمرین ضد آفتابم میزنم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ضدافتاب بی رنگ اسپورت بزن 

بعد اونم پوستتو بشور حتما

توی یک بطری نصف قاشق تخمی شربتی بزن و باز شد در طول روز بخور سیاهی صورتت برطرف میشه تا 7روز انجام بده... اسهالم میشی البته دیگ طبیعیه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اينو تا حالا نشنيدم ولي جوش يكي از علت هاش ميتونه تعريق باشه باز از چت جي بي تي بپرس

تو گوگل زدم ارع میگن تعریق هم میتونه دلیلش باشع اما کلن یه حس بدی گرفتم حس میکنم صورتم تیره شده

تا هوا گرم باشه همینه🤦‍♀️ منم از صورتم عرق میچکهبنظرم یه حوله یا دستمال تمیز داشته باشی که صورتتو خ ...

اره حق با شماس قبلا در این حد عرق نمیکردم الان بد شده