2777
2789
عنوان

نوشهر های غریب کش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 21 پست
ببخشید عزیزم بد حرف زدم قبول دارم .حلال کنید....ولی کارشماهم درست نیست توسایت عمومی داری آبرو مردم ی ...

شما نمی‌تونین حال مارو درک کنیم الان به هفته از اونجا اومدیم نه بچه هام نه خودمو خانوادم نتونستیم کاری که با ما کردن وهضم کنیم

شما نمی‌تونین حال مارو درک کنیم الان به هفته از اونجا اومدیم نه بچه هام نه خودمو خانوادم نتونستیم کا ...

کآش بجا اینجا گفتن میرفتی همونجا شکایت میکردی اگ واقعا بلایی سرتون آوردن عزیزم...درسته آدم تو موقعیت هرچیزی نباشه نمیتونه درک کنه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بازم دلیل نمیشه همه نوشهری ها اینطوری باشنبه پست شما آدمای بی شخصیت خوردن

حرف شما درست ولی ندیدن سی چهل نفر ریختن سر ما تا مرز سکته رفتیم همشون هم توهین میکردم حرفهای زشت که یادم میاد حالم بهم میخوره ما شوهرتون هم همراهمونن نبودن از کرد گرفته تا زن فقط توهین کردن وخوردمون کردم حتی یکی از مردان به دخترم حمله کرد

کآش بجا اینجا گفتن میرفتی همونجا شکایت میکردی اگ واقعا بلایی سرتون آوردن عزیزم...درسته آدم تو موقعیت ...

اتفاقا کارمون به پاسگاه هم کشیده شد ولی متاسفانه اونا هم پشت هم درآوردن هم این که تو شهر غریب نمیشه کاری کرد

حرف شما درست ولی ندیدن سی چهل نفر ریختن سر ما تا مرز سکته رفتیم همشون هم توهین میکردم حرفهای زشت که ...

چیکار کرده بودین مگه؟؟

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️کاربری دوم (aniish) هستم💜✨️