2777
2789

😭😭😭 یه  روشی چیزی واسه حاجت گرفتن یا رسیدن به خواسته سراغ ندارین 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره حاجتت چی باشه

عشقم باهام آشتی کنه 

داشت معجزه میشد ولی خراب شد 😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
واسه یه پسر داره قلبت وایمیسته؟؟ دعا میکنم اول خدا بهت عقل بده

بین معجزه شد برگشت ولی خراب شد

دردم بیشتر شد 

بین معجزه شد برگشت ولی خراب شددردم بیشتر شد

عزیزم حقیقتش رو بخوای بدونی پسره کلا شاید وابسته بهت باشه ولی ولی دوستت نداره ؛ مردی که کسی رو بخواد هیچکی و هیچ چیز نمیتونه رابطشو خراب کنه اینو بفهم ؛ پس پسره یه بار که رفته ؛ دوباره هم رفته ؛ بهت قول میدم مثل آب خوردن اگه تو زندگیت بمونه باز هم میره ؛ حالا میخوای دعا کن ولی خدا خودش میدونه این پسره برات حکم سم داره واسه همین از زندگیت انداختش بیرون؛ تو هم اگه یکم چشات رو باز کنی و منطقی فکر کنی میفهمی

عزیزم حقیقتش رو بخوای بدونی پسره کلا شاید وابسته بهت باشه ولی ولی دوستت نداره ؛ مردی که کسی رو بخواد ...

عاشقشم

به عنت که رفته ؛ کسیکه رفت رو اصلاااااا اگه بخواد برگرده نباید راه بدی تو زندگیت ؛ اگه نه تنها راه میدی بلکه التماس گونه میخوای برش گردونی عزیزم شما عزت نفست زیر خط فقره رو خودت کار کن