2777
2789
عنوان

مذهبیا و مومنا میشه بیاین

75 بازدید | 8 پست

شما چجوری گناه رو ترک می کنید ؟ 

من همش در حال غیبت و تمسخر بقیه ام 

حس بدی دارم 

میخوام دست بردارم ولی تو موقعیت که میفتم با فامیل و دوستا و اینا 

ناخوداگاه شروع میکنم 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

خب توی جمع نرو حد الامکان

ولی رفتی دیدی گفتن فلانی اینجوری کرد بدون اینکه ناراحت بشن بگو ولش اینارو مثلا ی خاطره از خودت یا اتفاق قدیم بهشون بگو 

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

خب توی جمع نرو حد الامکانولی رفتی دیدی گفتن فلانی اینجوری کرد بدون اینکه ناراحت بشن بگو ولش اینارو م ...

ما خیلی مهمونی میریم نمیتونم من نرم 

ولی اره اینی که گفتی خوبه میتونم خاطره بگم 🤌

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ربطی به مذهب نداره ولی خب

فقط کافیه خودتو سرگرم کنی، خصوصا گوشی خیلی جوابه، و اگه ازت راجع به کسی نظر خواستن لبخند بزن و بگو نظری نداری یا متوجه حرفاشون نشدی کلا

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

سعی کن ارتباط غیر ضروری نداشته باشی

یکی از روش علما همین بوده با اینکه اهل صله رحم بودن ولی کوتاه و مختصر

به قول علامه طباطبایی هرکسی میخواد به جایگاهی برسه نباید خودشو فرش زیر هر مجلسی کنه

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

من همچین ویژگی ها داشتم البته ازمن گناه نبود من پرحرفی میکردم الان دارم تلاش میکنم ترکش کنم الکی حرف نزنم

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ما خیلی مهمونی میریم نمیتونم من نرم ولی اره اینی که گفتی خوبه میتونم خاطره بگم 🤌

اره بحث رو ب چیزی بکشون ک ب شخص خاصی مربوط نباشه ❤

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

برای از بین رفتن عادت ناپسند غیبت کردن 

اولین قدم از بین بردن عادت قضاوت کردن هست 

تا میای صحبتی بکنی باید به خودت بگی به من چه

رفتار شخصی هیچ کس به من ارتباطی نداره .

دومین قدم صحبت کردن درباره هر موضوعی بجز انسان 

یعنی مثلا درباره جهیزیه دختر عمه م میخوام صحبت کنم درباره مارک ها جدیدترین چیزها کاربردی ترین چیزها حرف بزنم نه درباره سلیقه دختر عمم

دیدی بقیه دارن حرف میزنن پاشو برو تو آشپزخونه ای جایی 

متاسفانه ما فکر می‌کنیم بدون غیبت یه دورهمی چمزه نمیده اما اتفاقا بدون غیبت مزش بیشتره .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .