2777
2789
عنوان

همسایه مشکوک

399 بازدید | 22 پست

سلام  من معمولا نسبت به آدمها دید بدی ندارم که بگم به همه مشکوکم. ما یه همسایه داریم تقریبا میانسال اما دائم دم پنجره خونه مارو می پایید منم دیگه پرده باز نکردم امروز بچم تو ایوان بوده از تو کوچه بهش اشاره کرده سرو صدا نکن بیا پایین ،چند روزه کلیپ های دختر بچه برای شوهرم می فرسته   رفت وآمد ماروهم کاملا میدونه کی خونه هستیم،خیلی می ترسم چون من زیاد بیرون میرم بچه ها رو تنها میذارم اگه راه حلی به نظرتون رسید بهم بگید به شوهرم گفتم به پلیس بگیم گفت تهمت حساب می کنن چون مدرک نداریم.ممنون

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افرادِ میانسال چون هم حوصلشون سر میره هم توو خونه تنها میشن یکی از تفریحاتشون اینه میشینن دم در یا جلو پنجره یا هر جایی که به بیرون دید داشته باشه و بتونن افرادُ ببینن

نگران نباش اتفاقن اونجوری حواسش به خونتونُ همتون هست

خیلی مواظب باش میری بیرون بچه هاتم با خودت ببر

من گاهی کلاس خیاطی میرم برام مقدور نیست دائم پیشم باشن اما مطمئن بودم تو خونه راحتن ...

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

افرادِ میانسال چون هم حوصلشون سر میره هم توو خونه تنها میشن یکی از تفریحاتشون اینه میشینن دم در یا ج ...

راجب همه نمیشه اینطوری قضاوت کرد بعضیا با اینکه پیرن ولی آدمای بدی ان. من دیدم که یه سری پیرمردها به پسربچه های کوچیک نگاه بد داشتن و حتی یه کارایی هم باهاشون کردن. 

استارتر اگه بچه هات میرند توی حیاط بازی، حتما پوشیده بفرستشون، خودت هم هر موقع رفتی بیرون بچه هات هم ببر و به بچه هات اموزش بده که با خوراکی و وعده ی پارک فریب کسی را نخورند، و اگه توی خونه تنها بودند اصلا در را روی کسی باز نکنند. 

حتی اگه اونطرف بگه مامانتون گفته بیام ببرمتون پیشش یا حتی وقتی برای بازدید کنتور میاند.

کلا جواب ایفونو ندند.

وقتی دیدی دید میزنه بهش تذکر بده

یذره معذبم ولی با کار امروزش باید جلوش وایساد