unique_یونیک مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 8943 عنوان خانم های راننده 54 بازدید | 5 پست چقدر طول کشید دست به فرمون بشید دارم دیوونه میشم دارم دق میکنم کنار شوهرم همهجا میریم اتوبان شهر همه جا اما بدون ایشون حتی نمی تونم فکر کنم تمام بدنم از استرس سست میشه شماها چقدر طول کشید راه بیافتید همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی 1404/05/20 | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
unique_یونیک مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 8943 تنها بشین همین نمی تونم یه بار نشستم راهنما راست زدم یه جا شکست اعتماد به نفسم از دست دادم همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
havejpokhte12 عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 5536 نمی تونم یه بار نشستم راهنما راست زدم یه جا شکست اعتماد به نفسم از دست دادم من که اصلا نمیتونم کنار شوهرم بشینممثل از در خونه تا یه جایی میگه بیا دنبالم وقتی رسیدم میام اینور خودش بشینه
آریانه عضویت: 1390/05/22 تعداد پست: 13031 والله از اولش تنها نشستم برای همین زود راه افتادمیعنی همسرم یه جورایی مجبورم کرد و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
unique_یونیک مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 8943 من که اصلا نمیتونم کنار شوهرم بشینممثل از در خونه تا یه جایی میگه بیا دنبالم وقتی رسیدم میام اینور خ ... اینم دائم داد میزنه منم دستم راه بیافته کنار شوهرم نمی شبنم چون دائم میگه گاز بده وقتی هست فقط خیالم راحت حواسش هست به جایی نمالم من از روبه نمیترسم به چیزی بخورم میترسم به ماشین ها علی الخصوص سمت راست بسابم همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی