2777
2789
عنوان

روز سیزدهم زن قوی بمون

202 بازدید | 25 پست

#قوی_بمون

ی سالی بود رل بودیم و

بدشت وابسته روزی ۴ـ۵ بار میومد دنبالم بیرون میرفتیم ووو

تو رو پدرم مادرم عموم رفیقام وووو وایسادم

اشتباه کردم 

۱۳ روز میگذره و من دلتنگی حال بد حس نمیکنم

خواستم بگم اگه متاهلی

اگه تو رابطه سمی هستی

در هر صورت اگر از همسرتون پارتنرتون راضی نیستین

ادامه ندین نگین نمیتونم کات کنم

به مرور زمان سخت تر میشه ادم وابسته تر میشه

متاهلا بچه رو بهونه نکنین

فقط جایی بمونین که ارزش شمارو میدونن

برا اینکه پیششون باشین خودشونو به ابو اتیش میزنن

همتون لایق بهترینایید🤍

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

با کسی ازدواج کردید یا رل زدید

نخوایین اونو تغییر بدین ادما دائمی تغییر نمییکنن نممیشه ذاتو عوض کرد

رلو همسرو عوض کن

اون بیرون پر از کیسای مناسب توعه

اون بیرون تایپ تو هس

همونی ک میخوای

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

من فقط برام سوال شد چطور روزی چهار پنج بار؟؟؟

هیچکدوم تون کار و زندگی نداشتین؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط برام سوال شد چطور روزی چهار پنج بار؟؟؟هیچکدوم تون کار و زندگی نداشتین؟

ی بار میومد میبرد ناخن

یبار میرفتیم تیپاکس 

یبار دور میزدیم

یبار با خواهرش میومد میرفتیم بیرون

وووو

خیلی خیلیییییییی وابسته بودیم

ی بار میومد میبرد ناخنیبار میرفتیم تیپاکس یبار دور میزدیمیبار با خواهرش میومد میرفتیم بیرونووووخیلی ...

خب چرا کات کردین؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

خب چرا کات کردین؟

پسر بدی نبود و نیست

ولی پسر خوب بودن دلیل نمیشه همسر خوبی باشه

اولویت هامون فرق میکرد

یا میشع گفت همون مثل کبوتز با کبوتر باز با باز

ما ااختلاف فرهنگی ووو داشتیم

بعد ۲۵ روز دارم با نبودش کنار میام...

عادت میکنی

تو لایق یه زندگی ارومی

تو مسئولیت انتخاب پدر برا بچتو داری

فقط خودمون نیستیم که قربانی شیم

کم اوردی خسته بودی تگم کن بیام

ممنون از حرفای امید بخشت🌸چشم حتماً عزیزم

فدای شوما خوشگلم

@negin240‍ سلام جانم خوبیببخشیدا تگت کردمکات کردی؟

سلام مرسی سن نجسن جانیم

خواهش الیرم

بله

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

سلام مرسی سن نجسن جانیمخواهش الیرمبله

قربانام

گوردوم حالین خوش دری 

ددیم الیم نن کمح لیخ گلسه الیم

جانیم گچیپ گدجخ

او گونر کی اذیت اولدوخ سحره جان اغلادیخ گشدی

گشمدی؟

سن ارزشیت چوخ یوخاری دی اوزون ادام ناردان اوتور نارات المه

قربانامگوردوم حالین خوش دری ددیم الیم نن کمح لیخ گلسه الیمجانیم گچیپ گدجخاو گونر کی اذیت اولدوخ سحره ...

من دا عادت المیشم ،بیر ایل اولدو

ارزشی یوخدو فقط آدام اوز اول کی حالینا داریخیر و اینکه بی لیاقت بی آداما ارزش وریبسن او ناراحت الیر آدامی

سن ده کات الیبسن؟

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

من دا عادت المیشم ،بیر ایل اولدوارزشی یوخدو فقط آدام اوز اول کی حالینا داریخیر و اینکه بی لیاقت بی آ ...

اره مندع کات المیشم

چوخ سوزلر اشیتمیشم چوخ توهین گورموشم

ولی دا نینمخ اولدی تجربه

من ایکی هفته دی