2777
2789
عنوان

عقد محضری دارم ولی آرایشگاه

602 بازدید | 45 پست

من تو انتخاب آرایشگرم سخت گیرم و میکاپی که می‌پسندیدم فقط همین خانم تو شهرمون کارش خوبه که پکیج کاملش(میکاپ و شنیون) ۱۵ تومن بود. 

ما بعد از محضر آتلیه عکس و فیلم و یه کلیپ  هم داریم که میخوام بعدا کلیپش رو با کلیپ عروسیم ترکیب کنم 

من نمیخواستم جشن بگیرم بچه ها، ترجیحم بود هزینه جشن رو بذارم رو جهیزیه ام چون زیاد لذتی هم برام نداره، و به نظرم همون عروسی کافیه 

اما الان که فکر میکنم این همه هزینه میکاپ و شنیون میدم فقط واسه عکس؟! داره حیفم میاد انگار 

جشن عقد هم بخواهیم بگیریم مهمونای سمت خودمون کمتر از ۵۰ نفر نمیشن 

پیش خودم میگم چکاریه هزینه ای کنه بابام ولی من براش چندان ذوقی نداشته باشم. نه که بدم بیاد اما برام خیلی خاص هم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من به نظرم جشن عروسی هم اضافه ست آدم انقد اذیت بشه چند ماه بره بیاد برنامه ریزی کنه که مردم بیان و بخورن و برن

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

خوب دوست نداری نگیر

ولی بدون کل مراسمای ازدواجت هر کدوم یکباره 

میتونی پیش این خانم بری ولی نگی عقد محضریت هس بگو مجلس داداشم هس یا جاریم شاید هزینه رو کمتر بگه چون اسم عروس میاری هزینه ها بالاس

یعنی عقد رو بندازم دم عروسی؟ نمیخوام اینجور باشه

نه

چون خوشت نمیاد از جشن و اینا میگم

لباس عروس بپوش و برید محضر عقد کنید ظهر و بعدش برید عکاسی و بعد تالا 

یا توی تالار عاقد بیاری

جشن خانوادگی بگیر خونه خودتون خانواره هاتون بزنین و برقصین

عزیزم نمیشه، خانواده خودم بسیار کم جمعیتیم و من تنها دختر خانواده خودم و داماد هستم. خاله اینا بخواهیم دعوت کنیم که به عالمه ان. نمیشه یکی باشه یکی نباشه 

خوب دوست نداری نگیرولی بدون کل مراسمای ازدواجت هر کدوم یکباره میتونی پیش این خانم بری ولی نگی عقد مح ...

من قیمت همراهی هم پرسیدمگفت ۸ تا ۱۰ تومن 

میدونه که عروس عقدم نمیتونم دروغ بگم. اما میترسم اگر بگم میکاپ همراهی برام کار کنه خرابم کنه