2777
2789
عنوان

عقد محضری دارم ولی آرایشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 45 پست

هرجور دوست داری رفتارکن ولی یادت باشه این شبا فقط تو عمرت یه بار تکرار میشه اگه میدونی تو دلت میمونه بعدا حسرت میخوری انجامش بده

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو برات همون کار همراهی رو انجام بده. بگو نمیخوام اینقدر هزینم بشه یه کار ساده تر نیخوام. معمولا برای عقد عکسای ساده ترم میگیرن چون لباست ساده تره و ارایش مثل عروس شاید جالب نشه اصلا

چطور یکی جشن گرفتنو دوس نداره

لباس بپوش برو آرایشگاه

بیا با فامیلا و دوستات برقص

عکس و فیلم بگیرین

دورهم خاطره بسازین

مهمونا هم که مفت خور نیستن

هم به خودشون میرسن و هزینه میکنن هم کادو میدن

من که برای تک تک مراسما حسابی ذوق و برنامه دارم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چطور یکی جشن گرفتنو دوس ندارهلباس بپوش برو آرایشگاهبیا با فامیلا و دوستات برقصعکس و فیلم بگیریندورهم ...

خانواده مذهبی ان و من جز دو سه تا دوستام که دعوت کنم هیچکس اهل رقص نیست. کادو هم رسم نداریم واسه عقد 

من حتی خودم هم تا حالا نرقصیدم زیاد، میگم بذارم واسه همون عروسی دیگه 

فامیل ما عقدش تو محضر بود از طرف عروس کلا چهار نفر اومدن نیم ساعت دیرتر از ما عروس دوماد رسیدن عاقدم عصبی بود میگفت پدرصلواتی خخخ بعد یدونه شیرینی هم ندادن یعنی جشن نبود کلا

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

شما که قرار نیست مهمونی بگیری پس دیگه آرایش بسیار شیک هم نیاز نیست چون تو عکس و اینا ادیت میشهمن بود ...

بحث ارایش شیک میست اخه. من سبک ارایش این خانم رو خیلی میپسندیدم. بقیه جاها میترسم خیلی غلیظ ارایشم کنن و صورتم خوب نسه 

بحث ارایش شیک میست اخه. من سبک ارایش این خانم رو خیلی میپسندیدم. بقیه جاها میترسم خیلی غلیظ ارایشم ک ...

نمی‌دونم هر چی صلاح خودته 

انشالله خوشبخت بشی 

میشه ازت خواهش کنم سر عقد منو دعا کنی که به فرد مورد علاقم برسم 🙏

خب الان چه ارتباطی به مسئله من داشت؟

با من داری حرف میزنی

خب اینو برات مثال زدم دگ چون تو خیلی داری سخت میگیری میگم ببین اینجور ادما هم هستن 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا