2777
2789

بچه هااااا بخدا حس میکنم از خجالت مریض شدم اصلاااا

امشب اسنپ اومد دنبالم سوار شدم بعد روکش صندلیا چرم بود

یکم گذشت خبر مرگممم اومدم جابه جا بشم یه صدای خیلییییی بلند و بدی مثل گ و ز داد

راننده اسنپی گفت خانوم مشکلی براتون پیش اومده؟....بچه ها مردمممم بدنم یخ زدددد 

تا رسیدن به مقصد ده بار خودمو کشیدم به صندلی ولی دیگه صدا نداد😭

الان با خودش گفته شانس منه مسافر گوزو بهم افتاد😭

بچه ها خیلی بد شد ابروم رفت حالم بدههههه

کاش تاپیکم فیک بود کاش دروغ بودددد کاش جوک بود

اصلا حالت تهوع گرفتم از فکر و خیال😭😂💔

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطفا تاپیکم رو گزارش بزنین

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
همون موقع میگفتی نه همیشه با روکش چرم مشکل دارم اذیت کننده س متوجه میشد

نتونستم😭😭💔

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

خیلی موقعیت بدیه واقعا

می‌گفتی روکشا چرمه 

اونم چه بی‌شعور بوده

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم