2777
2789
عنوان

تا حالا شده که🥲

113 بازدید | 11 پست

دختری باشی و....

پدرت بهت نگه 

که چقدر خوشگلی 

چقدر زیبایی 

چقدر خوش‌تیپی 

مادرت نگه 

دختر قشنگم 

یا دستی رو سرت بکشه 

یا داداشت سینشو برات جلو نداده بگه حق نداری  به خواهرم چیزی بگی 

حتی اگه من خوشگل نبودم که بگن دختر محبوب  مامان بابام نبودم داداشم دوسم نداشت

ولی منکه باهاشون کاری نکردم 

جزو حرف گوش کنی درس خون بودن دختر خوب بودن 

کد بانو  بودن   باعث افتخارشون بودم  کاری نکردم 

ولی اونا چرا اینارو از من دریغ کردن 

من میتونم به خداوند  بگم خدایا چرا پدر مادر من اینن؟

چرا من تا حالا مامان بابام منو بغل نکردن هیچ وقت محبت بهم نشد تا حالا بهم نشده فقط کسی رو میبینم که  مادر پدرش چقدر دوستش دارن اشک تو چشام جمع میشه نه حسودیم میشه نه غبطه میخورم چون گناهه  فقط براش آرزو میکنم  خدا براش نگهش داره🙂

میشه برام  دعا کنین خدا مرد صالح درست کاری با محبت جلو راهم قرار بده 🙏

دنبال شوهر نیستم سنم کمه 

فقط میخوام بهترین مادر باشم 

بهترین پدر برای بچم انتخاب کنم  هیچ وقت نزارم فک کنه که بی کسه فک کنه که زشته نخواستی فک کنه هیچکس نمیخوادش فک نکنه👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره به منم نمیگن و داره عقده میشه البته تو زندگیم هیچی کم نذاشتن حتی پدرم یه بار سرم داد نزدهولی خب ...

وای دقیقا 

منم میگم پدرم خوب نیست فک می‌کنه بد اخلاقه نه بخدا محبت ندارن

کلامشون خوب نیست 

منم عقده ای شده یکسره اینجا پست می‌زارم 

مثلا پدرم حمایتی می‌کنه 

سرم داد نمیزنه باهاش حرف میزنم 

ولی اصلا پدرانه نیست انگار بخدا با مشاور حرف میزنم کاملا غریبه البته مامانم دوست نداشت منم دوست ندارن دیگه

منم مثل توالبته همه چی فراهم میکنن برام ولی خب محبت هم میخام دیگه😢

محبت خیلی مهمه 

اصلا نمیتونم مردی انتخاب کنم که عرضه نداشته باشه بچشو بوس کنه بغل کنه بهش بگه قشنگم  محبت خیلی مهمه 

در حدی بهم محبت نشده اگه یکی بهم  تعریف کنه حس میکنم مسخره میکنه

محبت خیلی مهمه اصلا نمیتونم مردی انتخاب کنم که عرضه نداشته باشه بچشو بوس کنه بغل کنه بهش بگه قشنگم ...

در حدی بهم محبت نشده که خودمم یاد نگرفتم

میترسم بچه ی ایندم از محبت مادری محروم باشه

در حدی بهم محبت نشده که خودمم یاد نگرفتممیترسم بچه ی ایندم از محبت مادری محروم باشه

وای اینو گفتی یاد یه چیزی افتادم 

معلمم منو بغل کرد و من نتونستم باهاش مثل یه آدم عادی برخورد کنم تمام تنم یخ کرد خیس خیس شد صورتم 

بهم  گفت چرا اینجوری شدی ؟ 

نتونستم چیزی بگم تا حالا من بغلم نکردن نه محبت دیدم که بخوام پاسخ دادنش بلد باشم