2777
2789
عنوان

پشت کنکوری های موفق

301 بازدید | 48 پست

لطفا اگر خودتون یا اطرافیانتون 

پشت کنکوری بودین و به رتبه و رشته ی عالیه رسیدین

تعریف کنید روحیه بگیریم..

واییی چه خشگلیییییی توووووو😃🩷✨️...یه بوس نمیدی؟😋🤭😚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تاپیک اینطوری میخوندم 

میفرستمش 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

عزیزم امضاتو خوندم 

ولی شک نکن کنکوری پرمشکل تر از توهم هست نمونش خودم😂

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

من که خودم سال اول رفتم پرستاری

ولی دختر خالم یه سال پشت کنکور بود سال دوم مشاور گرفت پزشکی اصفهان درومد الانم مشاورش واس خواهرم گرفتیم دعا کنید خواهرمم پزشکی دربیاد

تا اینجا که عالی پیش اومده با برنامش

من کنکوری موفق بودم ولی پشت نبودم در حال حاضر هم حال و روزم از تاپیک آخر پیداس

خوندمششش

یخورده بگو 

چندماه درس خوندین

چند ساعت مطالعه و تست روزانه داشتین 

نکته ای نصیحتی چیزی

خوش به حالتون🥲❤️

واییی چه خشگلیییییی توووووو😃🩷✨️...یه بوس نمیدی؟😋🤭😚

من کنکوری موفق بودم ولی پشت نبودم در حال حاضر هم حال و روزم از تاپیک آخر پیداس

کلا همینه عزیز ،آرزو ها از خودشون قشنگ ترند

منم اون اوایل به معنای واقعی به زور درس میخوندم با اینکه داشنگاه مورد علاقم بود یه زمانی!!!

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
الان تاپیک اینطوری میخوندم میفرستمش

@شب_ماه14‍ 

صفحه 5 تاپیک های ایشون 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀