2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه بودم. سریال. اعصاب کهف رو می‌دیدم. عاشق  ماکسیمیلیانوس. تو سریال مردان آنجلس شده بودم😁🫢😝🤪🤣😁🫢😝🤪🤣 پنجم بودم بعد سر نماز دعا میکردم خدایا دوباره اصحاب کهف زنده بشن 😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝 فکر میکردم همون شکلین 

. خیلی منگول بودم

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

وای دوباره باده معده و روده اصولا خاطراتشون اینه

وااای نههههههههه 😫من هیچوقت از این خاطرها نداشتم .اینقد میگن شده فوبیام 😂

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه خاطره خنده دار از مدرسه دوتا دختر دعواشون شده بود یکی موگرفته بود تودست یکی هم سینه اون  اون میگفت موهامو ول کن اون هم میگفت توسینه منو ول کن دعوا هم نمیکردن چقد ازتصورش خندم گرفت