2777
2789

دوستان خیلیا از تاپیکای قبلیم با خبرید

گفتم ک مدتی با پسری دوستم انقدر تحقیر کرد فوش داد کلی غرورمو شکوندم التماس کردم گف دوس دختر قبلیم از تو خوشگلتره میرم با اون

گفتید غرورتو حفظ کن دگ سمتش نرو 

من بلاکش کردم خدا ازش نگذره خیلی شکوند منو

تنها دلیلی ک هی میرفتم پی ویش گریه میکردم این بود چرا واس دوس دختر قبلیش گریه زاری و التماس میکرد باهاش اشتی کنه وقتی فهمید دخترع خواستگار داره خودشو کشت از گریه چرا واس من عین خیالش نبود اون دختره رو یبارم از نزدیک ندید بود منو هزار بار دید چرا یبار نگف برگرد در حالیک میگف تنها عشقم تو بودی 😔😔😔تنها دلیلی ک سمتش میرم خودمو کوچیک میکنم همینه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی به یک نفر بچسبی طرف فرار میکنه هر چقدرم که ازت پایین تر باشه ولش کن و خودتو ازاد کن 

ب اون دختر فک گنده زشت چرا التماس میکرد برگرده خدا ازش نگذرع حالام ک رفتع از نزدیک قیافه نحسشو ببینه

:///// مرسی از همدردیت شما چ میدونی از این وابستگی چی کشیدم😉

من از دخترای ک شخصیتشون وابسته و اویزونن و یذره واسه خودشون ارزش قائل نیستن متاسفانه خوشم نمیاد اونم واسه دوووس پسرر

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان
اویزون کی بودی تووو؟

عزیزم میدونستی این جمله ی منم بود باید با اب طلا بنویسیم بزنیم دیوار خونمون😁😁😁

به امضام بگین الهی آمین.مرسی😘😘😘همسرم باور کن روزی خواهد رسید که در خانه یمان به صدا درمی آیدو نوه ی دلبندمان به دیدارمان می آید تا از من بپرسد مادربزرگ:!پدرم همیشه میگوید زندگی عاشقانه یعنی زندگی پدر و مادرم.دلیلش چیست؟ومن در حالی که نگاه عاشقانه تو را که کنارش چای لب سوز مرا نوش میکنی و دستم را به مهر میفشاری پاسخ میدهم.به دلبندمان میگویم سوگلیم همین که اگر به پنجاهو اندی سال قبل برگردم بازهم پدربزرگت را انتخاب میکنم و میدانم هم چنان سلامت و خوشبخت و عاقبت بخیر کنار هم زندگی میکنیم و خدا حاضر در تک تک لحظه هایمان است همین یعنی عشق یعنی زندگی عاشقانه.وبی شک دور از ذهن نیس چرا که خدا مارا تا همیشه در کنار هم و برای هم خواسته.الهی آمین.😊😊😊

برای بار صدم تو دوستی فقط دوست باشید به چشم شوهر به طرف نگاه میکنید یارو بعد دورز دلش زده میشه میره با یکی دیگه شمام بشینید زار بزنید. اگر جنبه ندارید مثل یه آدم با شخصیت تنها باشید.

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
ب اون دختر فک گنده زشت چرا التماس میکرد برگرده خدا ازش نگذرع حالام ک رفتع از نزدیک قیافه نحسشو ببینه

شما به نظرت فک گنده زشته اون دوستش داره لابد 

برن خیر همدیگه رو ببینه 

جای ایشونم تو قلبت یک اب و جارو مفصل بکن تا یه ادم لایق واردش بشه این چیه اخه؟

حال متکلم از کلامش پیداست

این وابستگی فقط خودتو داغون میکنه،پسری که بلد بوده واسه قبلی از جون مایه بذاره برا تو نمیذاره ارزش توجه نداره.ضمنا اگر تا حد مرگ اون دخترو هم دوست داشت و از دستش داد بی عرضه و احتمالا با خودش بلاتکلیف هم هست،در نهایت ارزش نداره ،حیف ناراحتی😉

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
 برای بار صدم تو دوستی فقط دوست باشید به چشم شوهر به طرف نگاه میکنید یارو بعد دورز دلش زده می ...

براااووو

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان