2777
2789
عنوان

پسرم انقدر پدرشوهرم میاد میبردش بیرون مریض شدهه بستری کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 50 پست
عجب دنیایی شده من اینجا تک و تنها میگم ای خدا میشد یکی میومد بچمو میبرد پارکی جایی شما اونجا شاکی هس ...

ببین پدر شوهرم سیگار میکش ریده توی ریه پسرم درگیر کرده ریشو 

میبره با بچه ها بازی میکن لیوان دهنیشونو میده این اب میخوره اونا مریضن اینم مریض یش چون دارو نمیخوره داروشو بااا لا میاره فورا بستریش میکنن من توی یک ماه نیم دوباره ب مدت ۱۰ روز بستری بودع پسرم 

واقعا دیگ نای برام نمونده

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
حالیش نشه دعوا کن نزار ببره لال نیستی که

والا لالم نمیتونم حرفمو بزنم خاک برسر م

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم خونه نیست رفته ماموریت بیچاره

خب پس شرایط رو به پزشک بگو و بپرس این شرایط واسه بچه مشکلی نداره بعد پزشک که داره توضیح میده صداش رو ضبط کن واسه شوهرت یا خواهرشوهرت بفرست بگو روم نمیشه به خانوادتون بگم شما ی جور بگید ناراحت نشن

خب پس شرایط رو به پزشک بگو و بپرس این شرایط واسه بچه مشکلی نداره بعد پزشک که داره توضیح میده صداش رو ...

ببینپ فردا همچی میکنم

فردا بچت طوریش بشه همینا میندازنت بیرون،میگن عرضه نداشتی یدونه بچه رو نگه داری

اره میگن امروز مادر شوهرم میگف میخاستی نزاری برهربیرون😑😑😑

نمیخواد دعوا کنی فقط انشالله خوب شد رفتین خونه هروقت اومد دنبالش بگین ببخشید تازه خوب شده میترسم باز ...

م دعوا نمیکنم اینا همش میگن گناه داره خونه بمونه گناه داره گریه کنه میبرنش 

برم میگم اگر مریض ش دیگ انقدر انتی بیوتیک گرفته دیگ بدنش بهش عادت کرده دیگ سرم هم کارسازش نیست مریض ش مریض هم شه بستری بخاد من نیستم خودتون ببرید والا دیگ بدنم کشش نداره توخونه خابیدن من ۴ شبه پلک روهم نذاشتم توبیمارستان لعنتی

راستم میگه اونا مسئول بچه ی تو نیستن ،تو نباید بزاری

من خونه خودم نشستم از بالا صداش میزنن بیا بیا این بچه احمق منم زار زار گریه میکن بازم میگم نمیاد میگن. نگناه دار بزار بیاد میان پشت درمیمونن تا درباز کنم چ غلطی کنم شما بودید چ میکردید

من خونه خودم نشستم از بالا صداش میزنن بیا بیا این بچه احمق منم زار زار گریه میکن بازم میگم نمیاد میگ ...

بچت رو مشغول کن ،درو باز نکن ،یک بار دعوا راه بندازی دیگه نمیان، عکس العمل شوهرتم خیلی مهمه ،باهاش حرف بزن بگو بچه بخاطر اینا مریض شده دیگه نمیزارم بره ،بگو خودت به خانواده ات بگو نیان دم درمون وگرنه خودم جوابشونو میدم احتراما از بین میره،بزار شوهرت بگه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
من خونه خودم نشستم از بالا صداش میزنن بیا بیا این بچه احمق منم زار زار گریه میکن بازم میگم نمیاد میگ ...

از اونجا باید برین ی جا دیگه زندگی کنین کنار پدرشوهر مادرشوهر و پدر زن مادرزن اونم از این مدلیش نمیشه بچه تربیت کرد تا کوچیکه از اونجا پاشین برین 

بچت رو مشغول کن ،درو باز نکن ،یک بار دعوا راه بندازی دیگه نمیان، عکس العمل شوهرتم خیلی مهمه ،باهاش ح ...

فردا صبح بزنگه میگم والا الان گفتم بچه روبخابونم بعفد چند شب بخابم ب حدی بالا اورد این بیچارههه عصابم خراب شددد مغزم نمیکش دیگگگگ خستم 

از اونجا باید برین ی جا دیگه زندگی کنین کنار پدرشوهر مادرشوهر و پدر زن مادرزن اونم از این مدلیش نمیش ...

خدالعنتشون کنهه 

من کلی پول خرج خونه کردممم