چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چیکار کنم طرف عکس منو مامانم می خواست بعد این خانمه دعا نویسه می خواد دختر خواهر خودش با نامزد من ازدواج کنه همش این روزا کابوس میبینم زندگیم نابود شده کمک کنین
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
نماز اول وقت بخون و وضو داشته باش همیشه نگران نباش ذکر بسم الله و یا علی زیاد بگو قرآن بالای سرت باش ...
مطمعنی اگه حتی طلسم بنویسه زندگیم خراب نمیشه ابن کار ها رو بکنم نماز دعا قرآن ؟
بله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیمهیچ قدرتی از خدا بالاتر نیستولی باید ایمان بیاریشیطان فقط ...
ممنون دعام کن اسی ❤️😭