2777
2789
عنوان

به نظرتون همه میتونن نقاش بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 42 پست

حرفش مزخرف خالص بوده.

هنر نیاز به یک روح لطیف

ذهن خلاق و زنده

دست روون

و آرامش روانی خیلی زیادی داره.

تنظیم و ترکیب رنگ ها اشیاء ابعاد و اندازه ها خیلی مهمه.

یه مهندس با حفظ کردن چهارتا فرمول میتونه کار کنه ولی یه نقاش باید از تک تک بدنش کار بکشه تا بتونه یه طرح لطیف و طبیعی روی کار بیاره

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

هرچیزی علاقه و استعداد پشتش باشه شدنیه. علاقه خالی نه، استعداد و‌تلاش مهمتره.

مهندس ذهن خلاق میخواد درست مثل نقاش ، البته نقاشی اول استعداد هست. مهندس با تلاش زیاد و‌بدون داشتن استعداد هم میتونه کارشو پیش ببره تا حدودی، ولی نقاش بدون استعداد هرچقدر تلاش کنه به جایی نمیرسه!. بنظر میاد مشاور مدرسه تون عقده ای بوده و نتوسته بی طرفانه و شرفاتمندانه وظیفه ش رو‌انجام بده !!! 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن مثلا من نمیتونمکارهای هنری استعداد ذاتی نیاز داره

اهوم 

البته شاید تو هر کاری اگه تمومه تلاش رو ادم بکنه بتونه موفق بشه .

ولی بگیم علم نیاز به استعداد داره ولی هنر نیاز به استعداد نداره, یه کم بی معنیه . اگه یه ادمه بی استعداد با تلاش بتونه هنرمند بشه ، یه ادمه بی استعداد با تلاش دانشمندم میتونه بشه

من بدون اینکه کلاس برم طراحیم خیلی خوبه 

من ۴۴ سالمه میخوام اگر خدا بخواد برم چهره سیاه قلم

استعدادش را دارم

ولی کسی که استعداد نقاشی را نداره باید خیلی خیلی تمرین کنه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
چرت گفته اتفاقا برعکسه به نظرم همه میتونن مهندس بشن ولی همه استعداد نقاش شدن ندارن! مطمینی درست شنید ...

به خدا همین حرف رو زد

گفت معمولا کسایی که توانه مهندس و دکتر و ... شدن ندارن ، هنرمند میشن 😐

من بدون اینکه کلاس برم طراحیم خیلی خوبه من ۴۴ سالمه میخوام اگر خدا بخواد برم چهره سیاه قلماستعدادش ر ...

وقتی که تازه شروع میکنید باید اول طراحی با سیاه قلم اونم اشیاه بدون روح رو تمرین کنید تا به لول بالاتر برید.

اول از چهره شروع نکنید ممکنه شکست بخورید

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

نه 

غلط گفته

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
هرچیزی علاقه و استعداد پشتش باشه شدنیه. علاقه خالی نه، استعداد و‌تلاش مهمتره.مهندس ذهن خلاق میخواد د ...

اره دقیقا 😑

اگه میگفت ما تو یه کشور جهان سوم هستیم که مردم به زور میتونن شکمشونو سیر کنن و لباس و خونه بخرن ، پس مشتریه نیازهای اساسی بیشتره تا مشتریه هنر منطقی تر بود تا اینکه استعداده هنرمندها رو زیر سوال ببره  .

خب بستگی داره نقاش در چه سطحی و همون مهندس هم در چه سطحی...در سطح متوسط بلهولی یک نقاش مطرح باید حتم ...

دقیقا درسته .

کلی مهندسه بیکار هست 

کلی هم ادم هست که نقاشی یاد گرفته و ول کرده و حرفه ای ادامه نداده .

هر کاری تلاش و کوششه مخصوص به خودشو میخواد