2777
2789

دیروز این اتفاق افتاد پسرم کاراته میره ‌پسر یکی از واحدای ساختمون خودمونم میاد همونجا اینم گفته بیا زنگ واحدمونو بزن تا با هم بازی کنیم دیروز پسره اومد بچم اینقدر ذوق کرد زود لباساشو پوشید رفتن تو حیاط که فوتبال بازی کنن تو تا بچه هم از هم بیرون اومده بودن یه کم صداشون اومد دیدم پسرم اومد خونه فهمیدم دکش کردن از تو چشمی نگاه کردم دیدم از پله ها رفتن بالا دوباره برگشتن تو حیاط مشغول بازی شدن پسرمم ذوق داشت که دوست پیدا کرده و با بچه ها بازی کرده فقط خودم‌و کنترل کردم جلو بچه گریه نکنم هنوز نمیدونه گولش زدن امروزم منتظر بود همون بچه بیاد دنبالش برا بازی خیلی دلم خونه اینهمه کلاس بردم پسرمو نمیدونم کی خوب میشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بمیرممم

ای خدا 

ایشالا زود زود حالش خوب میشه 🙂🙂

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

اختلال چی؟؟؟ دکتر بردیش؟؟ یا ببخشید فقط خودتون بهش برچسب میزنید؟؟

دکتر بردم چند سال کلاس میبرم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
بگردمتورفتارش چی مشخصه دقیقا که بچه ها متوجه شدنش؟

هیجانش زیاد میشه قوانین بازی رو درک نمیکنه

عزیزمم ناامید نشو حتمااا خوب میشه

میگن چون هوشش طبیعیه مغزش کم کم یاد میگیره عادی رفتار کنه ولی کی ؟همین الانش پیر شدم سر این مشکل دلم براش میسوزه خیلی مهربونه و اجتماعیه ولی بلد نیست ارتباط برقرار کنه

انشاا... ک زودتر خوب بشه...نگران نباش هرچقدر روحیه شما قوی باشه پسرت زودتر خوب میشهخودت باهاش بازی ک ...

ممنون