2777
2789
عنوان

خانمهای عاقل تشریف میارید

235 بازدید | 17 پست

تقریبا ۴ ساله مادرم رفته و وقتی بودند رو تخت تک و تنها ازشون مراقبت میکردم و هیچ کدوم از خواهر برادرهام نمی اومدند اگر هن نیومدن واسه ارث و کندن از مادرم بود.... بعد رفتن مادرم بلاهای زیادی از شکستن شیشه های خونه ای که من و مادرم توش زندگی می کردیم تا چند تا چند تا پرونده ای که برام درست کردن تا کوبیدن در از روزی که اومدن تو این خونه و آوار کردن خونه یعنی هر کی میاد باورش نمیشه این همون خونه هست بس که خرابه اش کردن.... خلاصه درد و رنجی نبود بهم ندن همه خواهر برادرهام ازدواج کردن یعنی آرزو به دل موندم یه حالی ازم بپرسن البته که سر متدرم هم همین بودن و آرزو به دل بودم یه بار برای کمک کردن بیان... حالا اگه خودشون کاری داشته باشند تا ازت کار نکشن ول کن ات نیستند.... حلاصه اینکه به نظرتون دیگه اینها رو خواهر برادر حساب کنم (خیلی ماجرا تو این ۴ سال بهم ثابت کرد که دیگه حسابشون نکنم...) الان هم نه آب دارم نه آبگرمکن برای حمام کار میکنه نه غذا نه یخچال نه گاز حتی پنکه رو هم یکی از بستگان دور مادرم بهم قرض داده.... شرایط خیییییلی سختی رو می گذرونم طوریکه یه نفر منو خواب دیده که تعبیرش این بوده که از لحاظ روحی و جسمی تو شرایط اسفباری هستم.... 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی براشون شکایت کنی؟؟

انققققدر شکایت کردیم هیچی به هیچی الان می خوام تصمیم سفت و سخت بگیرم که دیگه خواهر برادری وجود نداره.... 

ولشون کن چون جز بدبختی هیچی برات ندارنمرگ مادرتو تسلیت میگمسعی کن یه جا مشغول به کار شی و از اون خون ...

بعضی وقتها خیییییلی احساس تنهایی می کنم.... چهل به بالا هستم مجرد..... 

انققققدر شکایت کردیم هیچی به هیچی الان می خوام تصمیم سفت و سخت بگیرم که دیگه خواهر برادری وجود نداره ...

😢😢 

بهتره یه کار پیدا کنی 

خودت رو پای خودت وایسی که بتونی زندگی رو بگذرونی 

تلاشتم بکن حقتو بگیری بالاخره حق با حق دار میرسه 

عزیزم واقعا ناراحت شدم از اوضاع زندگیتون

اشکال نداره چرا احساس تنهایی شما بهترین کار اینه اولویت شکایت کنی تا ایجاد مزاحمت نشه 

یا از همه بهتر سهمتو برداری و اون خونه رو ترک کنی یه جا مشغول به کار بشی هم خرجیت درمیاد هم فکر و خیال کمتر

امیدوارم یه حق این شبا حاجت روا بشین

اسی خواهر وبرادرهات ،خونه رو میخوان ؟؟؟؟؟بهتره ارث رو تقسیم کنید وبا سهمت یه جارو رهن کنی وهرجور شده ...

بخاطر خونه روزگارم رو نزدیک ۴ ساله سیاه کردن... یه روز خوش برام نذاشتن

بخاطر خونه روزگارم رو نزدیک ۴ ساله سیاه کردن... یه روز خوش برام نذاشتن

ببین اگه خواهر وبرادرهات ،مهربون بودن والبته از لحاظ اقتصادی خدب بودن ،باید تا ازدواج شما از خونه می گذشتن 

ولی اگه ادعای حقشون رو بکنن هم بیراه نگفتن 

پس خودت هم راضی باش 

خونه رو بفروشید وحقت رو بگیری 

عزیزم واقعا ناراحت شدم از اوضاع زندگیتوناشکال نداره چرا احساس تنهایی شما بهترین کار اینه اولویت شکای ...

مرسی عزیزم برام دعا می کنید😢

ببین اگه خواهر وبرادرهات ،مهربون بودن والبته از لحاظ اقتصادی خدب بودن ،باید تا ازدواج شما از خونه می ...

تا ازدواجم تو سرشون بخوره.... فقط شکنجه ام نکنند تا دادگاه تقسیم کنه حتی اینو هم گوش نمی کنند....