2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاید

39 بازدید | 9 پست

سر انتخاب رشته موتدم نمیدونم چیکار کنم دو ماه که توی خونمون همش نکرانی دعواست سر انتخاب رشته حال تک تکمون خرابه شاید بگید چقدر  مسخرست ولی این انتخاب رشته واسه ما خیلی مسۓله مهمیه چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ب اوردم مدرسه هم هست برای ثبت نام ولی ماماتم میگه ایندت رو خراب نیکنی

حقیقتا منم خواهرم امسال انتخاب رشته داشت

من خودم تجربی بودم و ضربه ی زیادی ازش خوردم پر از استرس و سختیه هرچند موفق شدم ولی نمیارزید و نزاشتم اونم سمت تجربی بره

اگه تو خودت میبینی که توانایی داری بیشتر از ۱۰ ساعت درس بخونی از خیلی چیزات بگذری و تلاش کنی برو تجربی و موفق میشی

کاربری جدید نیستم🐍

مثلا الان چه شغلی داری نمرت چقدر بوده خیلی بد شکست خوردی خیلی فشار روحی روت بوده

الان علوم آزمایشگاهی میخونم

۳ سال پشت کنکور بودم به شدت آدم استرسی بودم حتی کارم ب تراپیست و قرص آرامبخش کشیده شد

مدرسه یا غیردولتی بودم اوضاع درس و نمره هامم عالی بود معدل نهاییم چیزی حدود ۱۹بود

کاربری جدید نیستم🐍