2777
2789

از ساعت ۱۱ صبح تا الان یه دقیقه نمیزاره بشینم باید دائم کنارش باشم که خراب کاری نکنه چیزی رو نشکنه به خودش آسیبی نزنه به حدی خستم که موندم کارو رو چه جوری بکنم  الانم اومدیم نشستیم خونه مادر شوهرم نمیره بالا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرت چیکار میکنه پ؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

زودتر بیدارش کن صبحا

طول رو آنقدر خسته میشم فک کن بخوابه منم خونه رو جمع کنم بخوابم ۲ میشه منم تا ۱۰ اینا میخوابم بعد باباش هم کارش دیر تموم میشه زود بیدار بشه اونو نمیزاره بخوابه اونم بیدار میکنه میگه بریم بیرون 

باید قلق بچتو یاد بگیری نمیشه که مدام مواظبش باشی چندتا سرگرمی براش بزار مثل بازی هایی که سرگرم کننده و وقت گیرن 

وسایل خطرناکو از جلوی دستش بردار که بتونه آزادانه بازی کنه هرچی که فکر میکنی ممکنه خراب بشه بشکنه یا بهش آسیب بزنه

خونت امن کن که نگران شکستن چیزی نباشی۱۰شب تلویزیون چراغ خاموش کن خودت بخواب اونم میخوابه

بیشتر نگران خونه نیستم با همه چیز کار داره فک کن میده بالای مبل  یا تخت میترسم میره کنار تلویزیون میترسم تلویزیون بشکنه تا نخوابیده نمیزاره خاموش کنم 

بیشتر نگران خونه نیستم با همه چیز کار داره فک کن میده بالای مبل یا تخت میترسم میره کنار تلویزیون می ...

تلویزیون بزار  رو اپن یا بزن ب دیوار

مبل هارو بچسبون به هم

میز و وسایل تیز جمع کن

جلو کلید پریز هارم بپوشون

بعد بچه آزاد بزار تو خونه.