2777
2789

به زندگی شخصیتون لطمه نزد؟

مثلا داخل علوم پزشکی حالا تا بعد طرح عمومی هم بگیر مجرد بمونیم مثلا تا ۲۸سالگی

بعدش تخصص که بخوای بگیری باید ۴ سال درس بخونی بعدشم دوباره طرح داره

اون موقع دیگه احتمالا ازدواج کردی بعد اون دو سال رو چیکار باید کرد؟

من علوم پزشکی نیستم

اما تحصیلاتمو ادامه دادم ضربه‌ای که نزد باعث شد بیشتر احترام ببینم

همسر پسرداییمم بعد از ازدواجش تخصص گرفت تازه شهر دیگه بود اونم هیچ لطمه‌ای به زندگیش وارد نشد

بستگی داره طرفت همراه و همدلت هست یا نه میخواد مانع بشه همش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیشه هم‌زمان ازدواج کنید با آدمِ حسابی و با هم درس بخونید؟

خب چرا

ولی آخرش این زوجای اینستاگرامی که هستند واقعا نمیتونن هر دو همراه هم تخصص بخونن

و اگه هم مقطع عمومی ازدواج کرده باشن معمولا آقا فقط تخصص میخونه و برای طرح هم با هم میرن شهری که شوهرشون افتاده

ولی خب اگه همسر هم شغل آزاد باشه، نمیتونه دو سال ول کنه کارشو با خانوم بره شهرستان که

خب چراولی آخرش این زوجای اینستاگرامی که هستند واقعا نمیتونن هر دو همراه هم تخصص بخوننو اگه هم مقطع ع ...

قبلش با خواستگارتون اگر شغل آزاد بود در میون بذارید که همپای پیشرفتتون باشن یا قبول میکنن یا نه دیگه 

افراد زیادی دورم میشناسم بعد از ده سال زندگی مشترک خانم مهاجرت کرده آقا بعد از بازنشستگی بهش ملحق میشه از این بدتر که نیست 

قبلش با خواستگارتون اگر شغل آزاد بود در میون بذارید که همپای پیشرفتتون باشن یا قبول میکنن یا نه دیگه ...

راستی این قضیه هم هست

مهاجرت 

اگه هدف مهاجرت باشه که کلا باید بیخیال ازدواج شد

چقدر بده که داخل ایران حتی عاشق کسی شدن هم با کلی اما و اگر همراهه

راستی این قضیه هم هستمهاجرت اگه هدف مهاجرت باشه که کلا باید بیخیال ازدواج شدچقدر بده که داخل ایران ح ...

سخت نگیر عزیزم فقط بذار خودش پیش بیاد اجازه نده این افکار مزاحم ذهنتو از هدف و پیشرفتت دور کنه 

وقتش که شد بهش فکر کن اینجوری بخوای فکر کنی دچار وسواس فکری میشی کم کم و غیره 

پیش به جلو برید همه چیز جور درمیاد خودش متمرکز هدفتون باشید 

سخت نگیر عزیزم فقط بذار خودش پیش بیاد اجازه نده این افکار مزاحم ذهنتو از هدف و پیشرفتت دور کنه وقتش ...

بله راست میگید

من خیلی کمال‌گرام

الان دارم آرزو پارسالم زندگی میکنم ولی باز نگران ایندم

اگه اصلا این رشته رو دوست نداشته باشم

اگه تا اخر مجرد بمونم چی

متاسفانه شرایط زندگیم جوریه که فقط فکر فردا باشم

راستی این قضیه هم هستمهاجرت اگه هدف مهاجرت باشه که کلا باید بیخیال ازدواج شدچقدر بده که داخل ایران ح ...

هنوزم این زوج عاشق همن راستی 

چون فهمیدن ازدواج فقط بیخ هم بودن نیست برلی داشتن زندگی خوب باید جنگید به خاطر آینده‌ی بچه‌ای متولد نشده اینکار رو کردند 

عصر حجر که نیست میشه اومد سر زد اون به کنار فکر اینکه آینده‌ی بچه رو تباه نخواهند کرد و کار درستی کردن تمام سختی‌ها رو قابل تحمل میکنه ضمن اینکه مجازی هم میشه ویدئو کال کرد و اسکایپ و این حرفا 

بله راست میگیدمن خیلی کمال‌گرامالان دارم آرزو پارسالم زندگی میکنم ولی باز نگران ایندماگه اصلا این رش ...

یه خانم دکتر چرا باید تا آخر عمر مجرد بمونه؟ نه برای پولش برای جایگاه ویژه‌ای که دارید اونقدر آدم حسابی فرهیخته هست که خواهان شما باشند 

از خدا میخوام ازدواج مافوق موفقی داشته باشی عزیزدلم چون شماها فرشته‌هایی تو کالبد انسان برای نجات آدمها هستید نگاه همیشگی من به پزشک‌های عزیز 

همه چیز برای یک خانم دکتر پرتلاش و باهوش و موفقی مثل شما درست پیش خواهد رفت فکرهای منفی رو دور کن از خودت