2777
2789
عنوان

کی یادشه تجربه بعد از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 28 پست
چه چیزایی

کانال امینی خواه رو اگه تو ایتا داشته باشی سر انت خابات و ج نگ هرچی میگفت دقیقا همون شد

حالا چون احتمالا ممنوعه نمیتونم بازش کنم

اما مو به مو اتفاقات رو دیده بود و همونم شد هرچی که گفت.

الهی به امید خودت...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یادم میاد گفتن آقای ظ تانک های دشمن آورد توی کشور درسته؟یادت میاد چه چیزایی راجع به وضعیت کشور ...

اره اینارو جداگانه گفته تو کتابش نیست

جنگ دوازده روزه رو پیش‌بینی کرده

ولی یادم نمیاد از کسی اسم برده باشه 

دنبال پیشگویی هستی؟

یه سر به پیج ndeiran  بزن تو یوتیوب

اره اینارو جداگانه گفته تو کتابش نیستجنگ دوازده روزه رو پیش‌بینی کردهولی یادم نمیاد از کسی اسم برده ...

نه یه کلیپ کوتاه چندسال پیش دیدم خیلی جدی نگرفتم فک کنم طولانی بود نرفتم گوش بدم

اما یادمه تو همون چند دقیقه هشدار داد که پشت آقا باشیم 

الان یادش افتادم میخواستم برم دوباره گوش بدم

راجعل به ظهور چیزی نگفت

سر همین ج نگ میگفت هراتفاقی افتاد مقدمه ظهوره و نباید ناراحت بشید 

البته تو حرفاش خیلی تکرار میکرد که اگه ملت ما لیاقت داشته باسه و بداء در خواست و اراده خدا ایجاد نشه. 

الهی به امید خودت...  
سر همین ج نگ میگفت هراتفاقی افتاد مقدمه ظهوره و نباید ناراحت بشید البته تو حرفاش خیلی تکرار میکرد که ...

آره خیلی نگرانم، یادم میاد میگفت چند تا تصویر بوده که تمثال حضرت آقا آخرین تمثال بوده

آره خیلی نگرانم، یادم میاد میگفت چند تا تصویر بوده که تمثال حضرت آقا آخرین تمثال بوده

نه خب میگفت وصل میشیم ظهور اگه لیاقتشو داشته باشیم

همین اواخر هم میگفت هرچی شد دلسرد نشید بدونید که مقدمه ظهوره 

الهی به امید خودت...  

یه مشتری داشتم دوماه پیش اینا از تجربه خودکشی گف مو ب تنم سیخ شد خیلی ترسناک بود و قسم میخورد میگف اون دنیا و دیدم

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii