2777
2789
عنوان

کتاب خوب معرفی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 70 پست
میتونی یه خلاصه کلی راجع به هرکدومشون بدی؟😍

کلکسیونر عطر درباره ی یک دختری به نام گریس مونرو بود که یک ارثیه از فردی به نام اوا دروسی بهش رسیده بود و سرگذشت اوا رو توضیح میده که چه اتفاقاتی براش می‌افته 

در جستجوی معنا هم درباره‌ی فردی به نام دکتر فرانکل که نظریه معنا درمانی رو توضیح میده به زبان ساده و تجربه حضور توی اردوگاه های رو توضیح میده 

چایت را من شیرین میکنم درباره ی یک خانواده ایرانی که فکر کنم آلمان زندگی میکنم و درباره ی داعش و ایناست و واقعا جالب بود 

مرگ ایوان ایلیچ درباره‌ی فردی که درگیر زندگی تجملاتی و به قول خودش شرافت مردانه که بعد درگیر مریضی میشه 

آدم خوار ها درباره ی تغییر یک دفعه آدمایی که روزی دوست دارند و تشویقی می‌کنند و ممکنه در یک ثانیه با بدترین روش ها بخوان بکشند 

نیچه گریست و کیمیاگر رو بهتره بخونی چون توضیح نمیتونم بدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینه که هر چهار سال یهبار باید یه بچه میذاشتن مردم تو جنگل که فکمیکردن یه دیو حملهمیکنه بهشون چون بچ ...

یه جورایی مثل همون فیلمه عه که آنجلیناجولی بازی کرده بود

خب خانوما ممنون که شرکت کردین تو این تاپیک امیدوارم معلوماتمون هم ذره ای بالاتر بره . یه سایتی هم معرفی کردن بچها به اسم فیدیو من که خواستین نصب کنین کتاب بخونین. بازهم کتابی میشناختین معرفی کنین اینجا و تاپیک های اینجوری زدین هم حتما منو خبر کنین..

موفق باشین(:❤️