2777
2789
عنوان

کتاب خوب معرفی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو شنیدم روانشناسی زرده. چطور بود متناش راضی بودی خودت؟

بیین بیشتر رو کشورداری خارج گفته شده ولی ن زرد نیست  نگرش مالی ت رو بهتر میکنه اما در حد معجزه ن

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
درمورد امام علیه فکر کنم درسته؟ گفتن علی از زبان علی هم قشنگه.قدیس رو هم مگیفتن خوبه.یه خلاصه ای میت ...

اوهومن درسته در رابطه با یه کیشی خیلی معروف و مسنی هست ک کتاب لای قدیمی میخریده و یه روز کتابی می‌خره ک از همه ی کتابهایی ک دیده قدیمی تره و خیلیا دنبال این کتاب اند و جتی کشته هم سر این کتاب میدند زمانی ک کتاب رو کامل میخونه و با علی آشنا میشه میکنه ک روح عیسی از تابلو خارج میشه و این بشارت رو بهش میده ک روح کشیش مثل بک نوزاد پاک شده و ......

چه کتابخون..نا امید شدم از خودم🚶🏻‍♀️

اتفاقا ن منم خودمو با بقیه مقایسه میکنم و .... همین حالا پر از کتابه فیدبیو م ولی نخوندم 

میخوای از فیدییو من بخون رایگان 

آره خیلی شنیدم اسمشو. داستانش چیه؟

اینه که هر چهار سال یهبار باید یه بچه میذاشتن مردم تو جنگل که فکمیکردن یه دیو حملهمیکنه بهشون چون بچها گم میشدن و مردم اعتقاد داشتن که این بچه رو نزارن دیو به روستا حمله میکنه یه پیرزنی که جادوگر بود تو جنگل زندگی میکرده و اینکه چند سال یبار یه بچه میاوردن اون میبرده تا گرگ نخوره بچه رو مردمم به این باور بودن که یه دیو تو جنگلهخلاصهپیرزنه هی بچه هارو میبره از نور ستاره ها بهشون شیرمیده و تا بزرگ شن یکمی در حد یه ماه میفرتدون به روستای پشت کوهکهخانواده ها اونارو به سر پرستی بگیرن یه روزکه روز اهدای بچههستش میان یه بچه ای رو میبرن میذارنو ورمیگردن اون پیرزنه که اسمشزال بود فک کنم طبق عادت میاد بچه رو میبره و تو این حین که داره از ستاره ها بهش شیر میره اشتباهی حواسش نیس از نور ماه داده میشه به بچه یه جادویی توش ایجاد میشه پس پیرزنه مجبور میشه بچرو پیشخودش نگه داره و تا بتونه جادوش کنترل کنه و این جادو روزبهروززیاد میشه.....کلی اتفاق میوفته که زیادن ولی با یه پایان زیبا هم تموم میشه نوش نگاهت