2777
2789
عنوان

تو این سن کراش زدم باز

150 بازدید | 11 پست

همه دارن بچه هاشون بزرگ میکنن سر زندگی ان

من تازه کراش زدم با پسری که فقط محض سرگرمی و حرفای مورد دار میحرفیم 

تو کامنت های مثبت ۱۸ اومده دایرکت!

جیکار کنم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

کصخلی خواهر من

مجازی و ولش کن حضوری بود طرف اوکی شو

مجازی محض غلطههههه

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از سایت هست اون آقا؟😂فک کنم میشناسمش

نه از اینستا لعنتی خیلی باهاش ارتباط میگیرم

بعد به شوخی میگه اگه تو زنم بشی قند تو دلم اب میشه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

کصخلی خواهر منمجازی و ولش کن حضوری بود طرف اوکی شومجازی محض غلطههههه

دقیقا اونی که گفتی هستم

تو ۳۰ سالگی چرا من بزرگ نمیشم 

نه از اینستا لعنتی خیلی باهاش ارتباط میگیرمبعد به شوخی میگه اگه تو زنم بشی قند تو دلم اب میشه

😂😂میفهمم الان داری اکلیل میرینی ولی اگ کنار بکشه خیلی اذیت میشی 

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

😂😂میفهمم الان داری اکلیل میرینی ولی اگ کنار بکشه خیلی اذیت میشی

اره همین الانم ازش بی خبر میشم استخون درد میگیرم

ولی لامصب خیلی حسه باحالیه 

یه چیزی در من روشن شده 

اره همین الانم ازش بی خبر میشم استخون درد میگیرمولی لامصب خیلی حسه باحالیه یه چیزی در من روشن شده

میفهمم حسش خیلی قشنگه ...حق داری .اما حواست به خودت باشه ک اگ یروز نبود اذیت نشی

میفهمم حسش خیلی قشنگه ...حق داری .اما حواست به خودت باشه ک اگ یروز نبود اذیت نشی

الان ۵ روزه که نیس و دارم اذیت میشم 🥲

عهههه رفت ؟؟درکت میکنم چیشد بینتون؟؟

اره بهش صبخیر گفتمو بعد گفت چشمام میسوزه و میخام برگردم خونه از سرکار 

یکم سرسنگین بود شبم گفت میای ویدیو کال گفتم نتم خوب نیس سر این نت که چرا یه فیلتر*شکن خوب نمیگیرم قبلش زیاد بحث کرده بودیم تا اینو گفتم گفت اوکی شبت بخیر 

بعدش من بهش زنگ زدم همون اینستا جواب نداد و منم Gnفرستادم سین کرد هیچی نگفت منم هیچی نگفتم تا الان

اره بهش صبخیر گفتمو بعد گفت چشمام میسوزه و میخام برگردم خونه از سرکار یکم سرسنگین بود شبم گفت میای و ...

قیدشو بزن قبل اینکه اون بندازتت کنار ..

با قدرت بباز حداقل