من تو عقد بودم شوهرم ولم کرد رفت بعد دیگه دادگاهم نیامد ۳ سال درگیردادگاه بودم تا اینکه تونستم غیابی جدابشم ولی مهریم سرجاشه فامیلا شوهرم اول میگفتن ۱۰۰ میلیون الان بازمیگن ۵۰۰ میلیون میتونیم جورکنیم بهت بدیم که رضایت بدی بنطورتون ۵۰۰ خوبه؟ خودم فکرمیکنم کم باشه دربرابر مهریم اخه مهریم ۱۰۰ تاسکه هست بعدشم این سه سال خیلی اذیت شدم نمیدونم چیکارکنم چه مبلغی خوبه بنظورتون؟ یا اکه قسط بندی بشه چی؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین پولو بگیر و برو بهتر از اینه هرماه جنگ داشته باشی سر مهریه و سکه
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!