2777
2789
عنوان

دندونام جرم گیری می خواد

115 بازدید | 15 پست

ولی می ترسم دکتر دعوام کنه که حتما بهداشت دندان رو رعایت نکردی . 

ومن ی تایمی در حد 3 ماه استرس شدید داشتم اسید معدم زیاد شده بود و دندونام انقد پلاک نارنجی روش بود انگار پفک خوردم . بعد اون اینجوری شد . حالا می ترسم برم دعوام کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون پزشکا در هر صورت غرشونو میزنن.و من از این رفتارشون خوشم نمیاد...نمیگن شاید طرف فعلا پولشو نداشته....یا شرایطشو نداشته....یا اصلا میترسیده....

دیگه چاره چیه...قرار نیست هر روز ببینیش که....برو کارتو انجام بده 

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

من این همه دندون پزشکی رفتم کسی رو.ندیدم دکتر دعوا کنه این توهمات از کجا میاد

اولا که این همه دندون پزشکی رفتن افتخار نیست . دوما من خودم جنس دندونام خرابه خیلی دندون پزشک میرم . دیدم دعوا مکنه که میگم 

دندون پزشکا در هر صورت غرشونو میزنن.و من از این رفتارشون خوشم نمیاد...نمیگن شاید طرف فعلا پولشو نداش ...

هیی می خواد بگه تو اوج جوونیت وضع دندونا رو ببین 😑

اولا که این همه دندون پزشکی رفتن افتخار نیست . دوما من خودم جنس دندونام خرابه خیلی دندون پزشک میرم . ...

منو باش اومدم میگم با افتخار برو دندون پزشکی از هیچی نترس آفرین بهت که سریع جبهه گرفتی وقتی میگم یه عالمه چه جوری به فکرت رسید خودم 24 ساعت پشت در دندون پزشکی خوابیدم ، به این فکر نکردی با دختر خاله ای دوستی خواهری آشناییی و... رفتم دندون پزشکی ، همون بهتر که از ترسیدن از دکتر دندون هات روز به روز خراب بشه 

منو باش اومدم میگم با افتخار برو دندون پزشکی از هیچی نترس آفرین بهت که سریع جبهه گرفتی وقتی میگم یه ...

خودت شروع کردی . گفتی این همه دندون پزشکی رفتم و توهمات رو از کجا میارین. هیچ تشویق و آفرینی تو جملت نیست 

دعوا داری برو ی جای دیگه . بعضیا اینجا رو با چاله میدون اشتباه میگیرن متاسفانه