2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشیدا اینو میگم
ولی این رقابتی خونده تا اینجایی که من دیدم بیشتر از چند روز دووم نمیاره
چون هم شرایط شما متفاوته هم میازان مطالعه و هم اینکه شما نباید هی انلاین بشید
اگر میخواید امتحان کنید که خودتون متوجه بشید

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

سلام ببخشیدا اینو میگمولی این رقابتی خونده تا اینجایی که من دیدم بیشتر از چند روز دووم نمیارهچون هم ...

خب راستش مشکل همینه 

من با یکی شروع کردم که هدفش اصفهان بود واسه همین یکم ترجیح دادم ادامه ندم

کاربری دست دو نفر هستش

خب راستش مشکل همینه من با یکی شروع کردم که هدفش اصفهان بود واسه همین یکم ترجیح دادم ادامه ندم

🤣🤣 شوخی میکنی دیگه اصفهان و تهران چه فرقی تو تلاش کردن براشون هست
شما با 500 میری تهران با 700 اصفهان
اگر بقیه شرایطش براتون خوبه با همون ادامه بدید

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

🤣🤣 شوخی میکنی دیگه اصفهان و تهران چه فرقی تو تلاش کردن براشون هستشما با 500 میری تهران با 700 اصفه ...

شوخی نمیکنم وا

خودشم اصلا پیام نمیده

یهو اومد گفت من13ساعت خوندم همین

شما هدفت چیه حالا

کاربری دست دو نفر هستش

شوخی نمیکنم واخودشم اصلا پیام نمیدهیهو اومد گفت من13ساعت خوندم همینشما هدفت چیه حالا

ببین اگر میخوای میتونی تو همین تاپیک با من بخونی که بفهمی رقابتی خوندن فایده ای نداره
منم هدفم دندون بهشتیه 

شوخی نمیکنم واخودشم اصلا پیام نمیدهیهو اومد گفت من13ساعت خوندم همینشما هدفت چیه حالا

البته خوب شما میخواید تهران قبول شید ولی من میخوام بهشتی بیارم
شما چه  رشته ای میخواید بیارید

توی تاپیک؟

والا اگه بخوام درخواست بدم خودتون که میدونید نی نی سایتیا چی میگین
شمارتونو هم نمیتونم بگیریم که تو پیامرسان صحبت کنیم
پس همین تاپیک دیگه