2777
2789
حالا از کی شروع کردی شما

شروع که والا
 اگر خبر داشته باشید مهران مرزه و شلوغه و خب من نمیتونستم تو این شرایط بخونم چون جلوی خونمون پارکینگه و موکب برا زائرا 

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شروع که والا اگر خبر داشته باشید مهران مرزه و شلوغه و خب من نمیتونستم تو این شرایط بخونم چون جلوی خو ...

متوجهم

خب پس شروعمون باهم می‌تونه باشه یعنی؟

عالی میشه اینطوری 

پیام‌رسانم راستشو بگم هر جا برم حواسم پرت میشه یه جایی که حواس پرتی نداشته باشه 

سروش،بله 

کاربری دست دو نفر هستش

نه عزیزم رسته ام ریاضیه احتمالا عمران تهران بخونم

اینم بگم من زیاد بلد نیستم ولی شروع کردم از اول دارم ویدیو میبینم تشریحی کار میکنم و بعدش میرم نمونه سوال و تست میزنم 

متوجهمخب پس شروعمون باهم می‌تونه باشه یعنی؟عالی میشه اینطوری پیام‌رسانم راستشو بگم هر جا برم حواسم پ ...

فقط اینکه شما ساعت مطالعتون حدودا چقدره

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

فقط اینکه شما ساعت مطالعتون حدودا چقدره

تا ماه پیش 10ساعت بود ولی یهو شلوغ شد صفر شد الان باید شروع کنم نمی‌دونم از چقدر شروع کنم 

کاربری دست دو نفر هستش

تا ماه پیش 10ساعت بود ولی یهو شلوغ شد صفر شد الان باید شروع کنم نمی‌دونم از چقدر شروع کنم

والا من خودمم تا قبل از امتحانای نهاییم روزی 10 ساعتو میخوندم
ولی خب به خاطر مریضی ریوی که گرفتم و این مسائل اربعین که پیش اومد از درس دور شدم
از چند روز پیش با روزی 2 ساعت شروع کردم و دارم افزایشش میدم که دوباره به اون سطح ایده ال برسم