2777
2789
عنوان

بیان پدرشوهرم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 24 پست
گفتم الان میخوان ایراد بگیرن اصن برام نیومد ک اینکارو بکنم

اشکال نداره 

از خونه پدر شما قرار نیست توقع داشته باشن مگه برا اوناس که بمونه خوب کردی آوردی 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی حس میکنم مادرشوهرت خسیسه و پدر شوهرتو پر میکنه 

مرد ازین چیزا نمیفهمه این حرفا جنسش زنونست مگر ابنکه خاله زنک بار اومده باشه اون مرد

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

اسی حس میکنم مادرشوهرت خسیسه و پدر شوهرتو پر میکنه مرد ازین چیزا نمیفهمه این حرفا جنسش زنونست مگر اب ...

چی بگم چهارساله بین‌اینا گیر کردم اخلاقشون خیلی بده

دارم کم میارم که فقط برم خونه خودم

فکر کنم متوجه نشده مال خودشون نیست.چرا نگفتی مال مادرم ایناس و ازونجا اوردیش.باید میگفتی.

میدونستن عزیزم

خواهرشوهرم اونجا بود بهشون گفته بود

مگه میشه کسی مال خودش نشناسه

چی بگم چهارساله بین‌اینا گیر کردم اخلاقشون خیلی بدهدارم کم میارم که فقط برم خونه خودم

اینا دنبال حاشین 

دبوانت میکنن پیششون زندگی کنی 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

میدونستن عزیزمخواهرشوهرم اونجا بود بهشون گفته بودمگه میشه کسی مال خودش نشناسه

تو کارت درست بوده .مگه طلبکارن از خونه بابات؟ولشون کن پررویی کردن جواب نده اصلا

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان