2777
2789

توی خوابگاه خیلی ب رفتار بچه‌ها دقت کردم 

خانواده هایی که بیش از حد بچه هاشونو کنترل میکردن بچه‌ها شون همه پرخاشگر بودن یا طرحواره داشتن یا اختلال شخصیت داشتن یا پنهانی همه کاری میکردن 

بخدا اونقدر مریض بودن یه عده شون که زبان قاصره 

نکنید!

با بچه‌هاتون دوست باشید 

نصفشون از پدرومادرشون متنفرن!

و عقده هاشونو تو جامعه خالی میکنن!

خشمی که با کتک و تحقیر ب بچه‌ها منتقل میکنید میبرن جای دیگه و دیگرانو آزار میدن! 

خیلی ها ناخودآگاه با نافرمانی از پدرومادرشون انتقام میگرفتن!

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

کنترل گر یعنی چی ؟

من هر وقت میخواستم خونه همکلاسی هام برم به مادرم میگفتم‌‌.

خب آدم باید بگه کجا میخواد بره 

خانواده طرف کی هستند ...چیکاره اند..

البته تو شهرستان همه هم را میشناسن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کاملا درسته حالا نگاه کنی بعضیا با سندرم استکهلم برمیگردن میگن خداروشکر مامانم نمیذاشت از دم در اونور تر برم و ب طرحواره ها و اختلالاتشون افتخار میکنن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
کنترل گر یعنی چی ؟من هر وقت میخواستم خونه همکلاسی هام برم به مادرم میگفتم‌‌.خب آدم باید بگه کجا میخو ...

عزیزم باید خانواده ت سمی باشند تا بفهمی 

خدارو شکر نیستن و داری می‌پرسی بیخیال😂🤍

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
بله کاملا درسته حالا نگاه کنی بعضیا با سندرم استکهلم برمیگردن میگن خداروشکر مامانم نمیذاشت از دم در ...

دقیقاً و بعضیا نفرتشونو انکار میکنن و عقدع هاشونو سر بقیه ک محدودیت ندارن خالی میکنن انگار بچه‌های دیگه هم حق ندارن راحت باشن چون اونا آسیب دیدن 

متعادل بهتره نه زیادی آزاد و بی قید و بند نه زیاد کنترلگر و بسته

آره خب صد در صد منم نوشتن زیادی کنترلگر

من خانوادم سخت گیر بودن ولی عقدشو تو جامعه خالی نکردم، برعکس چون کارایی ک اونا می‌کردند نمیتونستم کنم سرخورده شدم و با از دست دادن اعتماد به نفسم همون بچه های اپن مایند گرفتن روم!

و روز به روز بیشتر احساس بی ارزشی کردم

....ب آدمشه نه به چیزای دیگه

من خانوادم سخت گیر بودن ولی عقدشو تو جامعه خالی نکردم، برعکس چون کارایی ک اونا می‌کردند نمیتونستم کن ...

عزیزم نوشتم بعضیااا

من خودمم مثل تو بودم ولی رشد کردم 

کنترل گر یعنی چی ؟من هر وقت میخواستم خونه همکلاسی هام برم به مادرم میگفتم‌‌.خب آدم باید بگه کجا میخو ...

ببین منم هر جا برم به مامانم میگم اجازه هم نده کلا نمیرم ولی وای اگه اجازه بده به گوه خوردن میندازتم پنج دقیقه یه بار زنگ میزنه کی اونجاس چی میگید کیل اومدن چی خوردی یا فحش میده اونقدر زنگ یزنه و این کارارو تکرار میکنه بعد نیم ساعت پا میشم میام خونه بر میگردمم فحش میده مگه من گفتمزود برگرد؟