2777
2789
عنوان

طرحواره ناجی دارم

48 بازدید | 10 پست

کسی هست این مشکلو داشتع باشه؟🥲

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
منم رهاشدگی دارم

تراپی میری؟

چ کاری برای درمان طرحواره تا انجام میدی 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تراپی میری؟چ کاری برای درمان طرحواره تا انجام میدی

طرحواره ناجی چیه

نه فعلا آگاهی دارم بهش همینکه آگاهی داشته باشی هم خیلی خوبه و مدیتیشن میکنم چون بخش زیادیش به بچگیم و کودک درونم برمیگرده

طرحواره ناجی چیهنه فعلا آگاهی دارم بهش همینکه آگاهی داشته باشی هم خیلی خوبه و مدیتیشن میکنم چون بخش ...

آره خوبه 

مدیتیشن کودک درون خوبه و گفتن عبارات تاکیدی متناسب با طرحواره ت

من دوست دارم یکی بیاد نجاتم بده 

بیشتر در مورد مردا اینجوری 

اینکه یک مردی با یسری مشخصات بیاد و منو از شرایط زندگیم نجات بده و انقد عشقش زیاد باشه که من دردامو فراموش کنم 

آره خوبه مدیتیشن کودک درون خوبه و گفتن عبارات تاکیدی متناسب با طرحواره تمن دوست دارم یکی بیاد نجاتم ...

خیلی از دخترا رو دیدم که اینجورین ، منتظر شاهزاده سوار بر اسب سفید همه چی تموم مثل کارتونا بیاد پرنسس رو از قلعه نجات بده..تو برای این طرحواره چیکار میکنی؟

آره از وقتی مدیتیشن میکنم حالم بهتر شده وابستگیم کمتر شده 

خیلی از دخترا رو دیدم که اینجورین ، منتظر شاهزاده سوار بر اسب سفید همه چی تموم مثل کارتونا بیاد پرنس ...

من خیلی کارا 

بیشتر عبارات تاکیدی میگم با بدنم و کودک درونم حرف میزنم خیلی تاثیر داره 

مخصوصا حرف زدن با کودک درون و گفتن من برای خودم کافیم 

نیازی نیست کسی نجاتم بده وجودم کافیه نیازی نیست نیازهامو آسیب پذیری هامو پنهان کنم

من توانایی های خودمو دارم و میتونم خودمو نجات بدم و...

من خیلی کارا بیشتر عبارات تاکیدی میگم با بدنم و کودک درونم حرف میزنم خیلی تاثیر داره مخصوصا حرف زدن ...

مثلا تو زندگی روزمره مشکل ایجاد میکنه واست؟

من تو رابطه هام همیشه ترس رها شدن داشتم و خودم تا یه چیزی میشد رابطه رو تموم میکردم ، الان میتونم بگم حداقل چهل درصد بهتر شده 

بیشترش به کودک درون برمیگرده

مثلا تو زندگی روزمره مشکل ایجاد میکنه واست؟من تو رابطه هام همیشه ترس رها شدن داشتم و خودم تا یه چیزی ...

آره عزیزم من جذب آدمای معمولی نمیشم جذب قدرت طرف میشم و حمایت و...

من طردشدگی هم دارم که بشدت قوی بود 

آره مدیتیشن کودک درون خیلی خیلی تاثیر داره 

اگه میخوای درخواست دوستی بده یا راهکار دیگه بهم اینجا نمیخوام بگم 

آره عزیزم من جذب آدمای معمولی نمیشم جذب قدرت طرف میشم و حمایت و...من طردشدگی هم دارم که بشدت قوی بود ...

اخه اکثر دخترا جذب مردای قدرتمند میشن یه جور بنظرم قانون طبیعته ربطی نداره به اون طرحواره؟

پس تو هم مثل من رهاشدگی رو داری ، آره درخواست دوستی میدم

اخه اکثر دخترا جذب مردای قدرتمند میشن یه جور بنظرم قانون طبیعته ربطی نداره به اون طرحواره؟پس تو هم م ...

خیلی پیچیده س