2777
2789

قضیه از این قراره که تو تحقیقات راجب خانواده نامزدم یکی خوب گفت یکی بد

هرکسی تفسیر و برداشت خودشو داره دیگه 

بعد تا حدودی برداشت کردم که مادرش دخالت گر هست و خسیس

برا خواستگاری پسره کلی ذوق داشت و انگشتر نشان گرفته بودن ، مادرش فکر میکرد می‌خوریم انگشتر رو یه وقتی اگه نامزدی بهم خورد و خدایی نکرده جواب مثبت ندادم  ، ماه صفر رو بهانه کرد و هر چی پسره اصرار کرد که انگشترشو بهش بده ندادن رفتن

حالا بعد از دعوتشون مادرم میخاد دعوتشون کنه (پسره گفت انگشتر نامزدی اتو میاریم بندازی)

اینوسط من هم میخام با عقل و چشم باز ازدواج کنم ، روانشناس می‌تونه بفهمه که این پسر به بلوغ عقلی رسیده؟ و من اولویتش هستم یا میخاد عروسک خیمه شب بازی مادرش باشه؟!

چون من هم به اندازه کافی سختی کشیدم تو زندگیم هم یک کم لجبازم ،حوصله بکن نکن و باید نباید ندارم

بعد نمیخام دلش بشکنه ، الان چیکار کنم ؟! مهمونی رو عقب بندازم ؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما چندجلسه برید مشاوره قبل عقد

الان انقد پسره حولع عصری خواب بودم از ظهر تو‌ گوشی نیومدم 

بعدش زنگ زدم گفتم خواب بودم بببخشید 

گفت خیلی نگرانت شدم ، زنگ زدم جواب ندادی ، میخاستم ب مامانم بگم به مادرت زنگ بزنه 

نگرانت شدم فلان

الانم من میترسم آخر هفته که اربعین تموم شد حلقه نامزدی رو که با عشق انتخاب کرده بیارن 

بعد بریم روانشناس ببینه ننه ایی هست من بخوام انگشتر رو پس بدم 

خیلی ی جوریه کار آدمیزادی نیست

من اصلا حوصله این بازی ها رو ندارم تو این فازا نیستم

اگه پسره رو میخوای باید یاد بگیری دیگه مجبوریه این مادر ک انگشتری رو نمیده بعدها تو چیرای دیگم دخالت میکنه باید روحیه اینو داشته باشی ک تو ازون پررو تر باشی تو ازون سیاستمدارتر باشی و ...

اگه پسره رو میخوای باید یاد بگیری دیگه مجبوریه این مادر ک انگشتری رو نمیده بعدها تو چیرای دیگم دخالت ...

اینجوری بزرگ نشدم 

شاهزاده سوویسس هم نیست که سر این مسخره بازی ها اعصابمو خورد کنم 

نهایتش یک حلقه باریک ۲۰ ۳۰ تومنیع دیگه 

تک نگین الماس صورتی نیس کع