2777
2789
من باشم رد میکنم ادمی که 28 سالشه و کارمندم هست میتونسته تو مجردی با شغل دوم جمع کنه حداقل یه مسکن م ...

تو یه لیسانس بگیری شده ۲۲ سالت

بری خدمت ۲۴ سال

تو بهترین حالت ۴ سال کار کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم نه ولی ی چیزی میگم خواهرانه گوش بده اینکه میگی رفتارش عالیه اصلا فعلا توجه نکن اینو از زبون ...

حق با شماست .. 

پس از کجا میشه مرد خوب و مطمئن رو تشخیص داد ؟😞 

پس از کجا 

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                      لینک چالش حرف ناشناس 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/845725         

نه خیلی از خواستکارای من اصلا فیلم بازی نکردن و از اول اخلاق گوهشون معلوم بود

اخلاق ک کلیاتش مشخص مثلا منم داشتم همون بار اول مشخص بود خشک مذهب و منزوی و کم حرف ولی ی سری چیزا فقط تو طول زمان مشخص میشه 

مثل چشم پاک بودن 

خسیس بودن 

درود گو بودن 

زبون باز بودن

والا تو این دوره خونه خریدن خیلی سخت شده ببین اگر میتونه تا چتد سال اینده خونه بخره قبول کن ولی اگر ...

مشکلم همینه 

حقوقشم کمه 

اگه بخواد نصفشم اجاره بره نمیمونه چیزی که💔

از طرفی می ترسم اخلاق خوبش برای این باشه که اولشه ..

و من چند سال بعد حسرت بخورم که چرا صبر نکردم ..

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                      لینک چالش حرف ناشناس 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/845725         

تو یه لیسانس بگیری شده ۲۲ سالتبری خدمت ۲۴ سالتو بهترین حالت ۴ سال کار کرده

باز باید یه سرمایه ای داشته باشه

مخصوصا اگر میخواد ازدواج کنه باید بیاد حتی اگر ملکی نداره مشخص کنه که من اینهمه جمع کردم . دارم تلاش هم میکنم که بخرم 

ادم از پسره 28 ساله انتظار کاخ نداره 

انتظار داره یه پشتوانه داشته باشه 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

حق با شماست .. پس از کجا میشه مرد خوب و مطمئن رو تشخیص داد ؟😞 پس از کجا

ببین فقط زمان 

چون سنتی هم هست قطعا بین شیش تا ی سال بهش بگو در ارتباط باشیم کنارش مشاور هم برو 

من خودم دوسال تو رابطم و چون دوستی بوده تونستم ی سری چیزا کسب کنم ولی شما چون سنتی یه راست میری رای عقد پس اون تایم و بزار

اخلاق ک کلیاتش مشخص مثلا منم داشتم همون بار اول مشخص بود خشک مذهب و منزوی و کم حرف ولی ی سری چیزا فق ...

نه همون دیدار اول مشخصه همه چی 

حتی من میفهمم که داره فیلم بازی میکنه یا صادقه 

بازم میگم نه مگه اینکه خیلی کار بلد و با سیاست باشی خیلی چیزا تو طول آشنایی مشخص میشه تجربه دارم ک م ...

منم تجربه دارم 

در دیدار اول میفهمم قصدش چیع و ذاتش چیه 

حالا جزئیات رفتاری نه