2777
2789
عنوان

اگ بدونید کجام😂😂😂😐

386 بازدید | 23 پست

باخانوادم اومدیم پارک نشستم توهمون تاب های بچه ها خانوما ی جور نگامیکنن😂😂😂😐

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه راهنماییم کنی اسی؟؟ 

پدرم شغلش پلیس فتاست و به واسته ی شغلش واقعا گاهی توی گوشی کاریش ممکنه عکس های ناجور هم باشه خب 

مامانم امروز رفت گوشی کاری بابام رو چک کرد دو سه تا عکس بود توش دیگه دعواشون شد 

از صبح با مامانم حرف زدم و سعی کردم کنارش باشم و.. اما الان که بابام برگشته از سر کار واقعا نمیتونم برم پیشش از سمتی با بابام هم سر اینکه بهم گفت تو مگه چه کار کردی که خسته ای دعوام شد 

اومدم تو اتاقم خوابیدم 

کار درست چیه تو این شرایط؟؟ 

چه رفتاری کنم؟ برم پیششون؟ نمیدونم واییییی

چند سالته ؟؟

منم چند وقت پیش سوار شدم چندتا پسر از جلوم رد شدن خندیدن 

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

وای ایولمحکم خودتو تاب بده

مامانم میگ کنار مانیا نفهمن بچه مایی😂😂😂😐گردنم نمیگیرن

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

چند سالته ؟؟منم چند وقت پیش سوار شدم چندتا پسر از جلوم رد شدن خندیدن

بیست واندی

🤣🤣🤣🤣🤣 با این مامان پیر نمیشی

رفته دوتازن پیدا کرده وازداداشم تعریف میکنه منو گردن نمیگیره نگامم نمیکنه😂😂😂😐

وای من عاشق تابم.بیخیال راحت باش اصلا به بقیه فکر نکن😂یه بار رفتیم یه پارک هیشکی نبود بابام از سرسر ...

😂😂😂

ایول حالا بابامن میره ی گوشه ماروهم گردن نمیگیره