2777
2789
عنوان

کنکوری ام میشه بیاین 😭

329 بازدید | 46 پست

امسال میرم دوازدهم ، از اواخر نهم شروع کردم تست زدم برا بعضی فصول دو منبعی شایدم سه منبعی ، الان هم از تیر دارم می خونم ولی خیلی سردرگمم ، گم شدم وسط دوازدهم و دروس پایه یه حس نرسیدن مزخرفی عذابم میده 😭😭

کف درصدامم ۵۰ هست تو همه دروس همه مباحث 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

مشاور نداری؟

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا پایان تابستون پایه ضعیف رو تموم کن که فکنم یازدهمه

از اول مهر تا دی نیمه اول دوازدهم و پایه دهم و دی یه جمع‌بندی بزن برای همین نیمسال اول دوازدهم و دهم 

بعد برو تا عید نیمه دوم دوازدهم و یاوه یازدهم ، 

عید جمع بندی تا کنکور 

این نقشه کلیه 

نهایی هم از همین مهر شروع کن بخون

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

میرسی بابا من از مهر خوندم رسیدم تو هم میرسی بدون گیر دادن به نتیجه فقط بخون و بهترینت رو براش بذار

به اونایی فک میکنم که خیلی عالیه درصداشون .... حس میکنم اونا قبول میشن من نع

به اونایی فک میکنم که خیلی عالیه درصداشون .... حس میکنم اونا قبول میشن من نع

عزمزمه مقایسه اصلا نکن 

هر کسی متفاوته 

با هم قبول میشین 

من خودم شاگرد اول نبودم ولی ترازم ۱۰۵۰۰ شد 

معلما هم همه ازم متنفر بودن 😂

دارم

پس چرا سردرگمی

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

تا پایان تابستون پایه ضعیف رو تموم کن که فکنم یازدهمهاز اول مهر تا دی نیمه اول دوازدهم و پایه دهم و ...

پایه ی ضعیف ندارم کلا هر دو رو در حد متوسط به بالایی خوندم فقط الان تو تست زدنه پایه ، تبحر اون موقع رو ندارم😂😭

اینکه میگی از مهر شروع کردی، یعنی پایت چطور بوده که به این تراز رسیدی؟

پایم 

دهم و یازدهم معدلم بالای ۱۹ 

ولی در حد کتاب فقط بلد بودم 

اصلا تست و آزمون و قلمچی و ... هیچی کار نکرده بودم 

عزمزمه مقایسه اصلا نکن هر کسی متفاوته با هم قبول میشین من خودم شاگرد اول نبودم ولی ترازم ۱۰۵۰۰ شد مع ...

امیدوارم کردی😭