2777
2789
عنوان

رمان قفل سنگی

106 بازدید | 14 پست

قبلا توی واتپد پیداش کردم ولی تا چپتر 12 بیشتر گذاشته نشد و بعد گفتن توی تلگرام چنل زده

کسی چنلشو داره؟؟میشه لینکشو بهم بدین؟؟

خیلی قشنگ بود واقعا دارم دیوونه میشم پیداش نمیکنم کسی لینکشو نداره؟؟؟لطفا اگه دارین بدین

درمورد چیه؟

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایب هیجانی اکشن اینا داشت.یه دختره بود که میرفت توی یه پایگاه خصوصی اونجا کار میکرد دختره اسمش ماهک ...

انشالله پیداش کنی

تو گوگل سرچ کن شاید پیدا شد

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

وای خدا کنههمه سایت ها رو زیر و رو کردم نیست

پیدا میشه انشالله

مرسی گلی بالاخره پیداش کردماسمشو توی تلگرام سرچ کردم توی یه چنل با ایدی @stone_lock_novel لینک چنلش ...

خداروشکر😍🤩

سلام عزیزم ،ببخشید یه جا یه پست گذاشته بودین ..میشه کمکم کنید 🙏 بگین پودر جو دوسر چیه ..منظورت همون جو پرک هست یا فرق داره ؟ میخوام بخرم ،ولی نمیدونم چیه ..ممنون میشم راهنمایی کنید🙏

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

سلام عزیزم ،ببخشید یه جا یه پست گذاشته بودین ..میشه کمکم کنید 🙏 بگین پودر جو دوسر چیه ..منظورت همون ...

سلام عزیز دلم ببین با جو پرک متفاوته

برید جاهایی که دارو گیاهی و عرقیات دارن فکر میکنم داشته باشن جو دو سر شبیه گندمه با جو پرک فرق میکنه

هر چند یکم سخت گیر میاد ولی کشیده اس و دو سرش تیزه اگر عکسشو پیدا کنم براتون میزارم

شما اینو میگیرید خودتون آسیاب میکنید و بعد استفاده میکنید میتونید توی سوپ خورشت یا آش یاکلا غذا های آبکی استفاده کنید مزه خاصی هم نداره ولی یبوست من که از وقتی دنیا اومدم داشتم رو درمان کرد

خیلی تاثیر داشت برام

البته اینم بگم که برای کسایی که یبوست ندارن ممکنه باعث اسهال بشه

امیدوارم کمکی کرده باشم

سلام عزیز دلم ببین با جو پرک متفاوتهبرید جاهایی که دارو گیاهی و عرقیات دارن فکر میکنم داشته باشن جو ...

فدات ..آره عکسش از گوگل دیدم..ممنون وقت گذاشتی کامل توضیح دادی ..خدا کنه برای منم جواب بده ..میگردم انشاءالله پیدا کنم ..زنده باشی عززیزم 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

سلام عزیز دلم ببین با جو پرک متفاوتهبرید جاهایی که دارو گیاهی و عرقیات دارن فکر میکنم داشته باشن جو ...

سلام ،ببخشید من یه تاپیک دیگتونم پیام دادم ..میشه جواب بدین 😭😭😭..جو خریدم پوست داره ؟ باید با پوست آسیاب کنم.🤔..البته جو دوسر پرک هم خریدم واسه صبحانه بخورم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
سلام ،ببخشید من یه تاپیک دیگتونم پیام دادم ..میشه جواب بدین 😭😭😭..جو خریدم پوست داره ؟ باید با پوس ...

بله بله مشکلی نیست اونجا جوابتون رو دارم

بابات دو سر پرک راستش نمیدونم ولی جو دو سر بله با پوست و بدون شست و شو آسیاب کنید