یا مال من همینه؟ تا وقتی دانشگاهیم تحویل میگیرن بگو بخند الان که تابستونه یه پیام به آدم نمیدن من دوسه بار پیام دادم دیدم نمیده گفتم ولش چرا انقدر بد شانسم من همه از ترم یک اکیپ دارن من ترم 3ام توش موندم
من پشت کنکور بودم هیچ دوستی ندارم الان منتظرم برم دانشگاه دوست پیدا کنم👩🦯
تآره پشت باشی سخت تره من بعد دوسه سال کنکور دادن رفتم دانشگاه آنقدر این تو خونه موندن منو غیر اجتماعی کرده بود تازه ترم پیش که ترم 3 بود یکم راحتتر شدم واسه همین سخته برام یک ترم هم مرخصی گرفتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم این دوستیا مال دهه شصتیاس یا دوره های قبلتر الان خیلی بی وفاو معرفت شدن مردم
راست میگی مامانم دهه شصتی هست دوستاش با معرفت هنوز که هنوزه با همن کلا آدمای باحال تری آن بخدا من با هم نسلهای مامانم بیشتر ارتباط میگیرم اینور اونور حتی مامانمم خیلی پایه آست
من روانشناسی آزاد کاش برام دستاوردی داشت من پارسالم یک ترم کنار دانشگاه مرخصی گرفتم خوندم خیلی کم میرفتم یکی از دلایل دوست پیدا نکردنم همین رغبت نداشتن به دانشگاه بود