2777
2789
عنوان

بچه ها خدایی دوستهاي شما هم تو دانشگاه سطحیه

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 42 پست
من پشت کنکور بودم هیچ دوستی ندارم الان منتظرم برم دانشگاه دوست پیدا کنم👩‍🦯

تآره پشت باشی سخت تره من بعد دوسه سال کنکور دادن رفتم دانشگاه آنقدر این تو خونه موندن منو غیر اجتماعی کرده بود تازه ترم پیش که ترم 3 بود یکم راحت‌تر شدم واسه همین سخته برام یک ترم هم مرخصی گرفتم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

آره بابا اصلا این دوستیای مدرسه و دانشگاه باید سطحی باشه البته آدما فرق دارن ولی بار ها بهم ثابت شده ...

پس اینایی که تو دانشگاه آنقدر دوستای پایه دارن چی آن از کجا اومدن 🥲

معجزه خود تویی ...🩵🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا همینه ماهم الان که بحث نمره اومدنه باهم صحبت میکنیم بعضی وقتا وگرنه زیاد حرف نمیزنیم. بنظر من ...

چرا خیلیا اوکین باهم؟ من دوست نداشتنی ام 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

تآره پشت باشی سخت تره من بعد دوسه سال کنکور دادن رفتم دانشگاه آنقدر این تو خونه موندن منو غیر اجتماع ...

منم الان دائم خونه ام خیلی کلافه ام

خانوادم هرروز با دوستاشون میرن بیرون من خونه همش🤦‍♀️💔

منم الان دائم خونه ام خیلی کلافه امخانوادم هرروز با دوستاشون میرن بیرون من خونه همش🤦‍♀️💔

وای خیلی درکت میکنم پشت کنکور منو کشت داغونم کرد

معجزه خود تویی ...🩵🌱

عزیزم این دوستیا مال دهه شصتیاس یا دوره های قبلتر الان خیلی بی وفاو معرفت شدن مردم

راست میگی مامانم دهه شصتی هست دوستاش با معرفت هنوز که هنوزه با همن کلا آدمای باحال تری آن بخدا من با هم نسل‌های مامانم بیشتر ارتباط میگیرم اینور اونور حتی مامانمم خیلی پایه آست 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

منم خیلی داغونمشما چی میخونی الان؟

من روانشناسی آزاد کاش برام دستاوردی داشت من پارسالم یک ترم کنار دانشگاه مرخصی گرفتم خوندم خیلی کم میرفتم یکی از دلایل دوست پیدا نکردنم همین رغبت نداشتن به دانشگاه بود 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

من روانشناسی آزاد کاش برام دستاوردی داشت من پارسالم یک ترم کنار دانشگاه مرخصی گرفتم خوندم خیلی کم می ...

موفق باشی 🤍

کنار دانشگاه خوندن خیلی سخته . 

من الان منتظر نتایجم فکرمیکردم بعد کنکور میخوام همش عشق و حال کنم 😂🤦‍♀️

موفق باشی 🤍کنار دانشگاه خوندن خیلی سخته . من الان منتظر نتایجم فکرمیکردم بعد کنکور میخوام همش عشق و ...

اکه تو مدرسه برون‌گرا بودی خیلی راحتتره برات ولی من خیلی برون‌گرا نیستم دوست دارم تو جمع باشم ولی انگار زیاد نمیتونم برم سمت کسی

معجزه خود تویی ...🩵🌱

نه صمیمینخدایی جاهایی که فکرش رو نمیکردم هوام رو داشتنخیلی بیشتر از اینکه من بهشون لطف کنن اونا به م ...

خوبه من که تاحالا ندارم از اینجا به بعدم نمیدونم چی بشه🥲

معجزه خود تویی ...🩵🌱

عزیزم😐این چه فکریه میکنی؟ تو مگه همرو میبینی که باهم در تماسن یا نه؟

نمیدونم ولی مثلا تو اینستا خیلیاپ دانشگاه با دوست صمیمیاشونن

معجزه خود تویی ...🩵🌱