رویا_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3245 عنوان بنظرتون همچین ادمی مدرک دانشگاهی نداشته باشه ایراد داره 87 بازدید | 9 پست فوق دیپلم دارم بعد کلاس ساز میرم شغل ازاد کنار همسرم کار میکنم دوره ارایشگری دیدم و دارم مدل میزنم بنظرتون همچین ادمی مدرک لیسانس نداشته باشه خلایی داره ؟مدرک مهمه 1404/05/19 | 18:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
darlin_ovin عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 2669 حداقل مدرک فنی حرفه ای رو بگیر و نور بر تاریکی پیروز است...💫
lost_in_tokyo عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 258 مدرک مهم نیست و لزومی هم نداره به همه بگی مدرک نداری. کاربر آقا هستم // مهربانی مهمترین اصل انسانیت است . اگر کسی از من کمکی بخواهد به این معنی است که من هنوز بر روی زمین ارزش دارم.
یاسمن_فرهادی عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1860 اگه میتونی برو دانشگاه ازاد بدون کنکور من مامانم معاون بود جایی بابت رزومه قوی و سابقه کارش ولی لیسانسشو نصفه رفته بود خیلی اذیت میشد هرکی میورسید مدرکت چیه شماهم یدونه برو بگیر خودتم راحت میشی
رویا_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3245 اگه میتونی برو دانشگاه ازاد بدون کنکور من مامانم معاون بود جایی بابت رزومه قوی و سابقه کارش ولی لیسا ... واقعیتی وچود داره بهرحال مدرک مهمه داخل این جامعه من منکرش نبستم اما خوب ابنقدر سرم شلوغه چون انگار دارم ۲ جا کار میکنم و نمیدونم چیکار کنم برم مدرکشو بگیرم یا بچسبم به کارم
گیسو_کمند_ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 31970 واقعیتی وچود داره بهرحال مدرک مهمه داخل این جامعه من منکرش نبستم اما خوب ابنقدر سرم شلوغه چون انگار ... مردم میرن دانشگاه که تهش بتونن کار کنن اگه تو زمینه شغلت نیاز به تحصیلات بیشتر نداری وقتتو تلف نکن و دنبال حرف مردم یا توقعات جامعه نباش