2777
2789
عنوان

کیا آیودی گذاشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع گذاشتنش درد نداشت؟موقع دخول بهش برخوردی نمیکنه؟؟هر چند وقت یکبار باید تعویض بشه؟

نه درد نداره فقط اون ماس ماسکو که میذارن داخل واژن که بازش کنه فشار میاره به ادم 

موقع دخول چیزی حس نمیشه مگه اینکه نخشو بلند بذاره که میتونی بری بگی واست کوتاهش کنه هرچند بعدا ترشحات میره روش و چیزی حس نمیشه

هر ۷ تا ۱۰ سال هم عوض میشه بستگی داره چندساله بذاری 

خودم ۱۰ ساله گذاشتم

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
نه درد نداره فقط اون ماس ماسکو که میذارن داخل واژن که بازش کنه فشار میاره به ادم موقع دخول چیزی حس ن ...

اسپکلوم رو برای پاپ اسمیر گذاشتن دردش قابل تحمل بود

من میترسم موقع دخول بهش برخورد کنه

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

اسپکلوم رو برای پاپ اسمیر گذاشتن دردش قابل تحمل بودمن میترسم موقع دخول بهش برخورد کنه

نه عزیزم خود دستگاه داخل رحم هست دوره از ... و دخول فقط در واژنه

تو واژن فقط نخ ایودی هست که میتونی بگی برات کوتاش کنن( ولی نه خیلی کوتاه)

نه عزیزم خود دستگاه داخل رحم هست دوره از ... و دخول فقط در واژنهتو واژن فقط نخ ایودی هست که میتونی ب ...

اگه خیلی کوتاه کنن مشکلی ایجاد میشه،

اگه خیلی کوتاه کنن مشکلی ایجاد میشه،

نه میره تو رحم و چک کردن هر یک سال ایودی فقط با سونو امکان پذیر میشه

اگه نخش تو واژن باشه فقط کافیه نگلش کنن و بگن ایودی سرجاشه 

نخش که نباشه باید با سونو چکش کنی که هزینه بر هس

نه میره تو رحم و چک کردن هر یک سال ایودی فقط با سونو امکان پذیر میشهاگه نخش تو واژن باشه فقط کافیه ن ...

اها

مرسی از راهنماییتون متشکرم