2777
2789
حتما چند سال پیش بوده

نخیر همین چند روز پیش داشتیم حرف می‌زدیم 

همه نوع آدم اینجا پیدا میشه ما خودمونم چهار کرایه میدیم مشهدیم سمت مفتح تهران معلومه گرونه

یوخ یوخ یوخ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تهرانیم یه محله قدیمی با خونه قدیمی ۴۸ متری صد رهن دادیم ماهی ۱۲ اجاره ولی دیگه مثل بقیه زندگی نم ...

بیا تو روستا زندگی کن که انقد آرزو ب دل نباشی 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
مستاجر نیستیم ولی برا منم سواله شماها ک انقد پول داربن اجاره بالا بدین چرااااا خونه نمیخرین خوووو

باچشم دیدم کسانی ک حقوق ۱۵ و۱۶ دارن و کرایه خونه ۹ و۱۰ میدن چون ارزونتر گیرشون نمیادوپول رهنشونم کمه 

الان جایی ک ماهستیم ارزونترین وکوچکترین خونه ۲۰۰ با ماهی ۹یا۱۰ بالاشهرم نیستیم ک بگید بالاشهرید 

عزمزم تهران که این پول چیزی نمیدن

نزدیک به یه سال پیش خیلیه من گفتم چجوری ده میلیون میدین به کرایه خونه اومدن تیکه انداختن از پشت کوه اومدی و فلان ده تومن واسه ما چیزی نیست 

خب دیگه منم نگفتم تهرانیا بریزن سرم سوال بود فقط

یوخ یوخ یوخ 

نزدیک به یه سال پیش خیلیه من گفتم چجوری ده میلیون میدین به کرایه خونه اومدن تیکه انداختن از پشت کوه ...

عزیزم درکت میکنم اما کسی که تهران میشینه حداقل پنجاه میلیون ذرامدشه بعدشم بخدا ده تومن پولی نیست فوت کنی تموم شده