2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اصحاب کهف نیستی؟ما مرکز تهران برای یه خونه قدیمی ۷۸متری داریم ۲۰ میدیم تازه از ناه دیگه میبره بال ...

چه ربطی داره ؟ از همه نوع آدم اینجا پیدا میشه کسی که ده تومنم براش زیاد باشه من ادمی دیدم که اینجا ماهی سه تومن کرایه میداد

یوخ یوخ یوخ 

مستاجر نیستیم ولی برا منم سواله شماها ک انقد پول داربن اجاره بالا بدین چرااااا خونه نمیخرین خوووو

حالت خوبه؟ خونه  ۷۰ متری  ۵ میلیارد و چه جوری بخریم ؟ چاره ای نیست  ماهی ۱۶ میلیون اجاره بدیم

.

ما تهرانیم یه محله قدیمی با خونه قدیمی ۴۸ متری صد رهن دادیم ماهی ۱۲ اجاره ولی دیگه مثل بقیه زندگی نمیکنیم نه تفریح نه لباس نه رسیدن به پوست مو نه حال خوب رسما مردیم فقط خاکمون نکردن حقوق ۱۵ تومن با یارانه تاپیک زدم همه گفتن دروغ میگم ولی خب زندگی کردن بقیه با ما فرق داره من سالی یه بار لباس و لوازم ارایش وسیله خونه نمیخرم انگار مسافریم تو سوییت زندگی میکنیم ارزوی همه چی به دلم موند دخترم تخت میخواد اتاق میخواد خودمم بیکارم اگه میرفتم سرکار این همه غصه نمیخوردم😔💔

عزیزم توی تهران ده تومن اجاره پایینه با ده تومن نمیشه خونه خرید من 70 اجاره میدم

کدوم قسمت تهرانی که ۷۰ میلیون

اجاره میدی ....!! 🤔🤔🤔

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

مستاجر نیستیم ولی برا منم سواله شماها ک انقد پول داربن اجاره بالا بدین چرااااا خونه نمیخرین خوووو

تو شهر ما الان اجاره  یه جای معمولی توی یه محله متوسط خیلی بالاتر از ایناست ،بیشتر صاحب خونه ها پول پیش رو کم می کنند ولی اجاره بالا می گیرند