2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران اجاره ۱۰ میلیون معمولیه من یه دوست دارم ۲۵ میلیون اجاره میده بیشتر از این هم دیدم خیلی عادیه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

شما کجایی که ۱۰ از نظرت زیاده؟ 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

تو تهران که باده میلیون اجاره جایی پیدا نمیکنی

پیدا که میشه ولی خب با پول پیش زیاد 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
عزیزم توی تهران ده تومن اجاره پایینه با ده تومن نمیشه خونه خرید من 70 اجاره میدم

نمیدونم تاحالا مستاجر نبودم جز مجردیم ک از استرس اجاره خونه خواب نداشتم

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂

ده که خوبه امروز یه خبر خوندم ۳میلیارد اجاره میدن بالا شهر تهران موندم چه خونه ای با چه آپشنایی هست که اینقدر ارزش داره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

والا ده تومن که چیزی نیست الان سمت پردیس تهران ده تومنه که خارج شهره

توی خود تهران بالای ۱۵ تازه منطقه های متوسط مث  ۲۵ هم دیدم

خواهرم اینا مستاجرن نصف بیشتر درامد دامادمون میره برای اجاره ۲۵ تومن، خرج خونه و اینا با خواهرمه دیگه  

ینفری نمیتونن از پس مخارج بربیان 

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤